Şimdi Ara

Yeni 1v1/2v2 harita ve heimerdinger Rework

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sadece söylenti mi bilmiyorum ama bu videodaki MRN, TSM, coL oyuncular vs atıyor. Eğer bu değişikler gelirse müthiş olur, 5v5 solo trollerden ve acemilerden kurtulacağız. bu tabi tahminen 4.sezonda gelebilir belki. Buyurun sizde izleyin. Bu arada videoda heimerdinger 3 turret kullanıldığını gördüm yani rework gelebilir.

1v1/2v2 Map Video

• bu map cok onceden yayınlanmıstı dostum ama piyasaya 5v5 map olarak surulmustu tabiki gelmedi belki gelir ama 5v olarak gelmesı cok daha ıyı olur :) heimer 3 turret atmıs gordum rework garantı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13_Iskender

bu map cok onceden yayınlanmıstı dostum ama piyasaya 5v5 map olarak surulmustu tabiki gelmedi belki gelir ama 5v olarak gelmesı cok daha ıyı olur :) heimer 3 turret atmıs gordum rework garantı :D

Harbi mi la? O zaman niye 5v5 haritada solo olarak bizi işkence çektiriyorlar ki, 1v1 harita koysaydılar bu ağlaşmalar, küfürler ve sinirler tavan olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurdusar

quote:

Orijinalden alıntı: 13_Iskender

bu map cok onceden yayınlanmıstı dostum ama piyasaya 5v5 map olarak surulmustu tabiki gelmedi belki gelir ama 5v olarak gelmesı cok daha ıyı olur :) heimer 3 turret atmıs gordum rework garantı :D

Harbi mi la? O zaman niye 5v5 haritada solo olarak bizi işkence çektiriyorlar ki, 1v1 harita koysaydılar bu ağlaşmalar, küfürler ve sinirler tavan olmazdı.

o harita lafta 3.sezon gelicekti yalan oldu belki 3.sezon yarısında gelebilir bekleyıp gorucez ama şu anki map rework olucak bu map gorunumune burunucek ınternette arastır gorursun reklamlarını

• Güzel olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz özellikle heimer için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam türkiye serveri için olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.