kaldın sen bu sene.Seneyede derslerden kalırsın okuldan atılırsın.Ailen seni inşaata gönderirçİnşaatlarda amele olarak çalışmaya başlarsın.Sonra Ailen sana bakmaz.Arkadaşların amele olduğun için sana yüz vermez.Depresyona girersin böylece.Sonunda köprüden atlayarak cehennemde yanarsın
özel okula gidiyorum lise 3'teyim 21 gün devamsızlığım var kolejdeyim yalnız ve bu hafta içinde raporlarımıda ayarlayacam kalır mıyım kalmaz mıyım ciddi ciddi söyleyin ?
quote:
Orjinalden alıntı: gyükseltürk
kaldın sen bu sene.Seneyede derslerden kalırsın okuldan atılırsın.Ailen seni inşaata gönderirçİnşaatlarda amele olarak çalışmaya başlarsın.Sonra Ailen sana bakmaz.Arkadaşların amele olduğun için sana yüz vermez.Depresyona girersin böylece.Sonunda köprüden atlayarak cehennemde yanarsın
En açıklayıcı anlatım bu olmuş...
DEVAMSIZLIGIM 18,5 GÜN OLDU !!!!
BANA KALDIN DİYEN ARKADAŞLARA
BEN DOKTORA GİTMİŞTİM ZATEN DOKTORA GİDİP BELGE ALDIM GİTTİĞİME DAİR VERDİM BUGÜN 2 GÜN İÇİN, AZ ÖNCE BAKTIM E OKULDAN 18,5 GÜN ÖZÜRSÜZ YAZIYOR
Biz demiştik zaten rapor alırsan devamsızlığı indirirler diye.. Neyse devamsızlığı daha dikkatli kullanman dileği ile..
quote:
Orjinalden alıntı: gyükseltürk
vallaha süper bi anlatım ilahiyatçılar bile bu kadar iyi anlatamazdı herhal bunu en iyisi ilk ve ortaokuldayken çocuklara ezberletmek bide bne yeni konu açmayayım alttada bi konu açmıştım mekanik enerjiyle ilgili bilgi lazım bana
biraz para koklat hallederler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme