bu arada 220v pompz kullanan arkadaşlar röle olayı gerçekten kullanışlı ben röleyi psu içine monte ettim tüm bağlantı psu da 12v da 220 v da orda start a basıldığı anda hem pc hem pompa çalışmaya başlıyor 4A 12v çift kontak RU marka röle 2.5 ytl
gerçektende çok güsel olmuş ama şu su soğutma işini bana biras anlatırmısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: posıtıve
bu arada 220v pompz kullanan arkadaşlar röle olayı gerçekten kullanışlı ben röleyi psu içine monte ettim tüm bağlantı psu da 12v da 220 v da orda start a basıldığı anda hem pc hem pompa çalışmaya başlıyor 4A 12v çift kontak RU marka röle 2.5 ytl
evet güzel bişi 220 volt pompa olması sorun olmuyor
dehşet bişey eline saglık
eyvallah sağol dargmencim
ABı bnmkı nasıl olmus bı baksana senınkı gıbı ıyı gıtmısmı bı bak bnm konuya
çok güzel olmuş abi ellerine ve emeğine sağlık
sağol darısı başınıza şiddetle tavsiye edilir
quote:
Tauris
verdiğin emek güzel bişey çıkarmış ortaya güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: SELBAL
valla selim çok haklısın bu fanlar bi süre sonra kafa şişirmeye başlıyo hele geceleri su soğutma olsa tadından yenmez ledli fanların yerinede neonlar kullanmak daha mantıklı olur
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
quote:
valla selim çok haklısın bu fanlar bi süre sonra kafa şişirmeye başlıyo hele geceleri su soğutma olsa tadından yenmez ledli fanların yerinede neonlar kullanmak daha mantıklı olur
tabi endocum çok güzel hele birde şanslı olup pompanda sessizse işte ozaman tadından yenmez her zaman söylüyorum bu suyun en büyük artısı vga sesinde oluyor 0 vga sesi ve % 30 a yakın oc performansı daha ne olsun sanada yapalım exterm bişiler sana harici pompa alırız hiç uğraşmadan yaparız kapalı kasa su soğutmayı
tabi azcuk para vericen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
quote:
tabi endocum çok güzel hele birde şanslı olup pompanda sessizse işte ozaman tadından yenmez her zaman söylüyorum bu suyun en büyük artısı vga sesinde oluyor 0 vga sesi ve % 30 a yakın oc performansı daha ne olsun sanada yapalım exterm bişiler sana harici pompa alırız hiç uğraşmadan yaparız kapalı kasa su soğutmayı
tabi azcuk para vericen
yaparız yapmasınada ya block sızdırırsa
Güzel olmuş tebrik ederim fakat biraz daha içindeki kabloları toplayablirdin
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Güzel olmuş tebrik ederim fakat biraz daha içindeki kabloları toplayablirdin
ŞİMDİKİ HALİ BÖYLE DEĞİL RESİM EKLEYEMİYORUM AMA EKLİCEM KABLOLAR DAHA DÜZENLİ HALDE ŞUAN
Gayet güzel olmuş kardeş güle güle kullan
Süpermiş......... tebrikler
ellerine sağlık hocam çok güsel olmuş yan kapağın plexy si dıstan mı konmus yanlış mı gördüm
EVET PLEX DIŞTAN TAKILI DAHA HOŞ OLDU KANAATİMCE
kıskanıyorum gordukce kasamdan utanıyorum
Feel Hurricane ve diger feel kasaları Psu'sundan % 50 bile performans alınamıyan berbat fake kasalar...Yeni psu takmıssınızdır büyük ihtimalle ama ben sahsen sevmiyorum.Asus ve Aopen 'ı tek geçerim...Ancak kasa güzel olmuş tebrik ederim seni minton kasa hoşuma gitti...Flexiglass mı o şeffaf olan?Belki bende yaparım :)