Şimdi Ara

YENİ- INNA'nın şarkılarından yaptıgım bu mixi yorumlar mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Romanya'da en iyi ve en başarılı kadın sanatçı ödülü alan Inna (gerçek adı Elena Alexandra Apostoleanu)'nın şarkılarından oluşan bir "the best of megamix" şeklinde bir çalışma yaptım (YENİ). Bu çalışmam için sizlerden olumlu yada olumsuz samimi bir şekilde eleştirilerinizi bekliyorum. Yapacağınız yorum ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkür eder, size iyi eğlenceler dilerim.
    Saygılarıla,

İndirme Linki :

The Best of INNA Megamix 2012 by DJ DEMYR (v2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 23 Kasım 2012; 16:26:54 >

• Eline sağlık İnna hayranıyım çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristiana

Eline sağlık İnna hayranıyım çok güzel olmuş.

Tristiana, öncelikle bu çalışmamı beğendiğin için çok memnun oldum. Ve ayrıca bu güzel yorumun için sana çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
  • durma başarılı harika kardeşim işi yapıyorsun avemiğiliği geçmissin İşALLAH başarıılı olursunn
  • Play & Win desteği olmasaydı Inna, Inna olmazdı. Ben olsam eğer mevcutsa Play & Win remixlerini kullanırdım mixte. zippyshare ya da soundcloud linki verebilir misin? Bu da en sevdiğim Inna remixi
    Inna - Sun Is Up Remix ((Dvj jey-C))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmpati -- 8 Kasım 2012; 15:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İddaaCcCi

durma, başarılı, harika, kardeşim işi yapıyorsun, acemiliği geçmişsin. İNŞALLAH başarılı olursunn...

İddaaCcCi kardeş,
    öncelikle beğenmene çooook sevindim. Güzel yorumların için çok ama çooook teşekkür ederim. Bu arada bu megamixi yeniden yaptım, intro ve 2 şarkı daha ekledim. Bakalım yenisini beğenecek misiniz?
    Saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsisamet

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mE4ACEIAYqQ

3.dk hangi remixxxx

arka plan buradan alınmış. gerisini bilmem
    INNA - CALIENTE (LATIN TRIBAL REMIX)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

Play & Win desteği olmasaydı Inna, Inna olmazdı. Ben olsam eğer mevcutsa Play & Win remixlerini kullanırdım mixte. zippyshare ya da soundcloud linki verebilir misin? Bu da en sevdiğim Inna remixi
    Inna - Sun Is Up Remix ((Dvj jey-C))

emmpati, cevaplamam biraz geç oldu, özür dilerim. Çünkü yeni bir mix üzerinde çalışmaya başladım. Bu nedenle fazla vaktim olmadı. Yine de çok teşekkür ederim yorum yazdığın için. Ben bu çalışmada çoğunlukla remix kullanmadım. Orijinallerini kendim remixleyip, bazen de direkt kullandım. Hatta bir remiximi HulkShare de yayınladım (Feelo). Alt yapıyı da toplama yaptım. Bu çalışma böyle ortaya çıktı. Şimdi yeni bir megamix üzerinde çalışıyorum. Bakalım becerebilecek miyim?
    Bu arada indirme linklerini verdim, umarım işine yaramıştır.
    Unutmadan bir yorum da senden alabilir miyim? Nasıl olmuş, başarılı mı, beğendin mi v.s. Şimdiden teşekkür eder, eğer YouTube'da hesabın var ise kanalıma abone olmanı, videolara yorum yazmanı ve paylaşmanı beklerim. Sevgi ile kal; sana iyi ve bol eğlenceli hafta sonları dilerim.
    Saygılarımla,

• tamamdır. mixi indirdim. abone oldum. öncelikle geçişler güzel olmuş hocam. mesela caliente den wow a geçişi çok beğendim. ancak wow dan india ya geçiş ve feelo dan amazing e geçiş biraz ani olmuş sanki. bi de buradaki india remixi size mi ait. güzel olmuş da. love için yaptığınız arka plan da ilginç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

tamamdır. mixi indirdim. abone oldum.

emmpati, desteğin için çok teşekkür ederim.

quote:

öncelikle geçişler güzel olmuş hocam. mesela caliente den wow a geçişi çok beğendim. ancak wow dan india ya geçiş ve feelo dan amazing e geçiş biraz ani olmuş sanki. bi de buradaki india remixi size mi ait. güzel olmuş da. love için yaptığınız arka plan da ilginç olmuş.

emmpati, yorumların için çok teşekkür ederim. Benim en değerli yorumcum ve eleştirmenim sensin. Sayende hatalarımı görüp daha iyisini yapmaya çalışıyorum. Böylece kendimi geliştiriyorum. Sana tekrar tekrar teşekkür ederim.
    Inndia remixi bana ait değil. Gerçekten bence de güzel yapılmış (Inna - India (Dj Khan Remix)). Bu arada hatalarımı gördüm ve çözdüm. Şimdi yeni versiyonu hazırlıyorum.
    Sizin değerli yorum ve eleştirilerinizin devamını beklerim.
    Saygılarımla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.