Her ay yatıyordu bu ay benim de yatmadı bir gariplik var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Her ay yatıyordu bu ay benim de yatmadı bir gariplik var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynen öyle 😀 kısmet artık gelirse gelir çünkü bu ay daha fazla veriyor yine yaptık en azından bunu riske atmayalım tabi o yolları kapatmadılarsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim de yatmış, demek ki sistem sıkıntısız çalışıyor devam 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 24 Ocak 2025; 11:12:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ödeme de moneypay cüzdan ile seçerseniz saymıyor, normal kart ile öde seçin pos MIGROSONE YEMEK olarak geçiyor ona yatıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eskiden sadece MIGROSONE yazıyordu iade gelmiyordu eğer böyle bir güncelleme gelmişse çok iyi. |
3 farklı pos mevcut 3d ile ödeme yapın masterpass seçin gelen mesajdaki işyeri ismi önemli sadece Migrosone yazan yatmıyor. MIGROS MARKET&YEMEK MİGROSONE YEMEK MİGROSONE < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 28 Ocak 2025; 17:19:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |