Şimdi Ara

Yemek Sepeti Tarzında Yazılım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yemek sepeti tarzında bir proje yapmayı planlıyoruz ancak ödeme sistemi şimdilik kapıda ödeme olacak (ileride kredi kartı ile ödeme olabilir, yazılım buna uyumlu olmalı), verilen sipariş restoranların bilgisayarındaki yazılıma düşecek sistem böyle işleyecek.Hem Android hem de IOS App'in olmasını istiyoruz. Bu tarz bı yazılımın yapılabilmesi mümkün mü ve yemek sepeti gibi aşırı kapsamlı çalışmayacağız onu da belirteyim. İstediğimiz tarzda yazılımı hazır satan bir yer veya yaptırabileceğimiz güvenli sürekli olarak destek verebilecek bir firma,kişi vs var mı? Yabancı menşeli ancak açık kodlu yazılım varsa türkçeleştirebileceğimiz o da olur. Şimdiden teşekkürler.



  • kapsam nedar kücük desende çok büyük proje ekip lazım kendi kuracagın bir ekip ile olabilir (web masaüstü,mobil developer ve web tasrımcı vs... ) ona buna yaptırırsan rezil olursun zaten en az 100 bin tl isterler ne kadar becerebilecekleride mechul yıllık veya aylık ödemeleride cabası bahsettign iş çocuk oyuncagı deil diyende yalan söyler
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kurum dusunun calisanlari icin yemek siparis sistemi cevre restoranlarla vs anlasilacak. Oyle turkiye'ye hizmet verelim seyi suan icin gecerli degil. Bu yuzden diyorum cuzi miktarlara istedigimiz tarzda yazilimi satan yok mu, veya yaptirabilecegimiz bir kisi-kurulus. Suan bu tarz bi yazilim var elimizde ancak daha guzel tasarimli var mi, onu merak ediyoruz aslinda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 5 Ağustos 2017; 14:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyüp1907

    Hocam bi kurum dusunun calisanlari icin yemek siparis sistemi cevre restoranlarla vs anlasilacak. Oyle turkiye'ye hizmet verelim seyi suan icin gecerli degil. Bu yuzden diyorum cuzi miktarlara istedigimiz tarzda yazilimi satan yok mu, veya yaptirabilecegimiz bir kisi-kurulus. Suan bu tarz bi yazilim var elimizde ancak daha guzel tasarimli var mi, onu merak ediyoruz aslinda.

    valla benim bildigim bir yazılım yok varsa ucuz deildir araştırmak lazım bir yazılım olsa bile onu satarlar ve bakım antlaşmaları yaparsın iş büyürse zaten işler karışır daha çok rezil olursun büyük düşünmek lazım yazılım işi basit deil
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz projeler var aslında ancak isimleri çok duyulmamış küçük çapta çalıştıkları için, bakalım başka öneriler gelecek mi, merak ediyorum.
  • Boyle bir projeyi satmak icin yapan adam, yemeksepeti gibi ozelliklerinin olacagini dusunerek yapar. Yani siz belki tum Turkiye'ye degil de minik bir cografyada bunu kullanmak istiyorsunu ama bu kodlayan insanin yine benzer ozellikleri kodlamasi gerektigi gercegini degistirmiyor. Sadece database, server masraflarinizin daha az olacagi anlamina geliyor. O sebeple ucuza bulur musunuz; bence bulursunuz , burasi yapamayacagi projelere "her turlu yapilir" sozu verenlerin ulkesi. Ama isinizi gorur mu, sanmiyorum : )

    Su an elinizdeki yazilimin tek problemi tasarimi ise bunu degistirmeye calismak daha mantikli olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba, Mercedes gibi bi araba projemiz var. 4 tekeri olucak bir de direksiyon.

    Bu tür tiplerden ve projelerden uzak durun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

    Meraba, Mercedes gibi bi araba projemiz var. 4 tekeri olucak bir de direksiyon.

    Bu tür tiplerden ve projelerden uzak durun.

    Hocam projemi açıklamama diye bir hakkım var ve açıklamıyorum ancak çevremde ve bahsettiğim kurum çalışanları ile konuştuğumda herkes projeye oldukça sıcak yaklaştı. Şurada projeyi ayrıntılarıyla açıklasam zira biz her şeyi düşündük, kendinden utanırsın ama gerek yok. Ben koltuğuma yayılıp insanların heveslerini tüketen insanlardan olmak istemiyorum, kendim bir şeyler yapıp ileride başka insanlara da ilham olmayı amaçlıyorum. Çok şükür amaçsız biri değilim, profilde adım var, zahmet olmazsa alır LinkedIn'de aratırsın. 19 yaşında çocuk nelerle uğraşıyor, ben nelerle uğraşıyorum diye de kendine sorarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 7 Ağustos 2017; 0:30:44 >




  • Hay Allah pardon nasılda gözümden kaçmış, 6 milyar nüfüslü dünyada aklına iyi fikir pardon aklına gelen fikrin iyi olduğunu düşünen tek sensin.

    Madem o kadar sıcak yaklaştılar, yaslasınlar 10 ar bin adam gibi profesyonel bir ekiple anlaşın, insan gibi iş planı yapın.

    İşinizi kurun kazanın. Niye gençlere ızdırap oluyorsun. Yaşın gençmiş çalışıp sende yapabilirsin bunları.

    Öyle yarım ağız, işte falanyuma benzesin ama o kadar detaylısına gerek yokun bu profesyoneller tarafında karşılığı.

    Bizden uzak durun, biz iyi bir fikrimiz olduğunu düşünen ve ne istediğini bilmeyen bir esnaf kafalı adamlarız, şuradan kopyala yapıştır bir iş kotarıp zengin olma hayalimiz var, konudan anlamadığımız için ne istediğimiz konusunda bir fikrimiz yok. Ancak dünyayı asgari ücret civarın da bir meblaya kurtarırsanız hürmete geçebilir, tabi işler güzel giderse ve keyfimiz yerinde olursa.

    Demek Linked in de kullanmayı biliyorsun, e seni artık CEO yaparlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.