Şimdi Ara

Yemek Sepeti Rezilliği (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 20.18'de yemek sepetinden iftar için sipariş verdim. İftar 20.45 civarı. Yarım saati geçti yemek sepetinden yazdım hala gelmedi ne oldu benim yemek diye, siparişiniz yolda denildi Onat isimli kişi tarafından. Bekledim bekledim tam bir saat geçti sipariş verdiğim yerin numarasını bulup aradım, bize öyle bir sipariş gelmedi dediler. Yemek sepetine tekrar girip yazdım, böyle böyle bana bu dendi ama ortada sipariş yok diye. Tak herif konuşmayı sonlandırdı, Umut isimli çalışan. Şimdi tekrar girdim olanları yazdım bu nasıl bir rezillik diye, cevap yok ve yine görüşme sonlandırıldı. Alın son ssi de atıyorum. Rezillik ya iftarımı peynir ekmekle yaptım pizza beklerken.

Şuan aradılar Umut isimli kişi, özür dilediler siparişim gelecekmiş vs vs. Zaten peynir ekmek yedim yani daha ne pizzası yicem. Şaka gibi vallahi şaka gibi. Siz siz olun arayıp sipariş edin.

Yemek Sepeti Rezilliği (SS'li) Yemek Sepeti Rezilliği (SS'li) Yemek Sepeti Rezilliği (SS'li)

Edit: Yemeğim 21.55 civarı geldi ve ücretini ödedim.. Ayıptır. Yemek sepeti pizza pizzaya suç atıyor, pizza pizza da sistemimize düşmedi diyor. Bence suç yemek sepetinde çünkü siparişiniz yolda denildi. Bunu da söyledim, pizza pizza yanlış bilgi verdi denildi. Ne diyim ben kimi kime şikayet edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdyed -- 10 Temmuz 2015; 22:14:26 >

• Bende yemek sepetinden pizza söyledim yarım saate gelir dediler 2 saat oldu anca geldi normalde 30 dk geçince ücretsiz olması lazım ama yine de verdim parasını yaşlı bi amcaydı mahçup duruma düşmesin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.