< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeditepe Tıp 4. Komite çıkmışları/ Eğitim seviyesi hakkında yorum yapabilir misiniz? (2. sayfa)

-
-
örneğin geçen senenin 5 komitesinde de 20 nin altında alan yok.. 40 ın altında alan sayısı ortalama 10...... 80 üzeri finalsiz geçme oranı da doğrudur ortalama 15 kişi falan. ancak ilk bine giren ve okula başlayan sayısı da buna yakın. yani okul çok kolay değil. nasıl böyle bir düşünce oluştu anlamıyorum
-
Sorular çok kolay olmakla birlikte sınav zorluğu ve eğitim kalitesi arasında bir kıyas yapmak doğru değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karar verirseniz yeditepe ile ilgili yardımcı olurum.
-
Hocam sorular burada işte yani. Bariz şekilde kolay olduğu burada çoğu kişi tarafından vurgulandı. Sınıflarda 15 burslu 15 yarı burslu 120 kisinin geri kalanı arap ve burssuzlardan oluşuyor. Burada konuştuğum arkadaş araplardan kalanin az olduğunu ve ilk bine girenlerden de finalsiz geçemeyenler olduğunu söyledi. Biraz ben de bakındım sorulara özellikle sonlara doğru bakarsanız ram uykusu sorularını google'dan bakarak bile çözebilirsiniz neredeyse. Phlevid hocam derslerin çok da kolay olmadığını söylüyor savunma olarak finalsiz geçen sayısının azlığını söylüyor. Zorluk kişiseldir diyeceğim de eğer yüzeysel bir sınav hazırlanıyor ise kolaydır sınav. Az buçuk çalışan geçer diye düşünüyorum. Eğitimi iyi olan okulun yüzeysel sınav hazırlayacagını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yeditepe'de misiniz hocam
Ben akdenizdeyim, bu dorulsr bizimkilerin yanında çerez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak bazılarını ben de çözdüm.
-
bilgisayar okuyan arkadaş bazı soruları çözmüş güleceğim yoktu bunları temel tıp eğitimi almadan çözmene imkan yok, hangilerini çözdün merak ettim
-
Hocam sorular orta düzey eğitim seviyesi illaki iyidir yeditepe gibi bir üninin
-
5 bin yapan biriyle 30 bin yapan birinin tıp gibi genel olarak üniversite sınavıyla çok bağdaşmayan bir bölümde ne kadar farkı olacak ki bunu dert ediyorsunuz. Birde genelde trdeki iyi unilerdeki yabancı öğrenciler çok başarılı oluyor misal itunun ilk 10unda sadece 1 2 Türk vardi ilk 20yi fln yabancılar doldurmuştu.
Ayrica bu kadar düşünmeye gerek yok belli ki yeditepe istiyorsun bir tip için müthiş bir kampüsü de var yeditepenin git 1 sene oku beğenmezsen Akdeniz gec çok birsey kaybetmezsin
Yeditepe'de hazırlık var hocam yaklaşık 40 bine yakın oraya gidecek ayrıca 1i okuduktan sonra akdenize gecince tekrar 1i okutuyorlar.
Hocam sondaki ram sorularına bakın bir lütfen
Çıkmış sorularla eğitim seviyesi hakkında nasıl bir bağlantı var ki ? Mesela trakya tıpta soru havuzu var her komite gelen sınav tamamen şans eseri. Çıkmış da çıkabilir kolay da zor da çıkabilir. Dönem 1 de komiteler orta zorluktaydı ama final boru gibiydi mesela kaç kişi büte kaldı (yaklaşık dönemin yarısı kadar kişi). Ayrıca sınavlar zor da kolay da olsa slaytların içerikleri daha önemli hepsine mecbur çalışıyorsunuz zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detrusorkası -- 28 Temmuz 2022; 8:18:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X