Bildirim
Yeditepe'nin gelmeme şansı var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeditepe ücretleri benzer okullardan düşük açıkladı, aynı şekilde yurt ücretleri de diğer okulların ve o okulların çevrelerindeki özel yurtların fiyatlarından düşük. Tercih ederken bunlara dikkat edecek olanlar olacaktır bence ama ne olursa olsun 5700'le girermişsin gibime geliyor 🧐👍 (Zaten yurt bursu var o sıralamada girecek olanların diğer okullarda da vardır yurt bursları o çok bir şeyi değiştirmez)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mani- -- 21 Temmuz 2022; 21:24:38 > -
Ufak bir korkmadım degil hocam. Sanki bu sene de 1k aşağı inecek gibi geliyor. Baya üzülürüm.
Neden 1k aşağı insin hocam tıpların durumu belli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yeme içme tek kişilik oda bedava + şu anki tıplara göre ucuz kalıyor + kampüs efsane
evet yeditepe yükselme trendinde geçen sene tüm tıplar gerilerken yt tam burslu 1600den 1300e geldi. bu yıl ilk 1000 yapacak ve hacettepe ingi geçeceğini düşünüyorum ama size gelir bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan sonuçlari beklerken bu kadar gerilmemiştim tutmama gibi bir şey olabilir mi ya biri bir yol göstersin geçmiste sıralamasindan 1 2 k yukarda olup gelmeyen tıp oldu mu hiç?
Up yardım edin
Kdv dahil değil yeditepenin fiyatlara ekleyince benzer oluyor. taksite de üste cok saglam fark istiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X