Şimdi Ara

Yeditepe'nin gelmeme şansı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeditepe'nin gelmeme şansı var mı?

Sıralamam 5.710 kontenjan 5 kişi düşürülmüş. Hızlı bir düşüşte gibi gelmeme gibi bir şey olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Yeditepe ücretleri benzer okullardan düşük açıkladı, aynı şekilde yurt ücretleri de diğer okulların ve o okulların çevrelerindeki özel yurtların fiyatlarından düşük. Tercih ederken bunlara dikkat edecek olanlar olacaktır bence ama ne olursa olsun 5700'le girermişsin gibime geliyor 🧐👍 (Zaten yurt bursu var o sıralamada girecek olanların diğer okullarda da vardır yurt bursları o çok bir şeyi değiştirmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mani- -- 21 Temmuz 2022; 21:24:38 >
  • -Mani- - kullanıcısına yanıt

Ufak bir korkmadım degil hocam. Sanki bu sene de 1k aşağı inecek gibi geliyor. Baya üzülürüm.

• Neden 1k aşağı insin hocam tıpların durumu belli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 343code kullanıcısına yanıt

Hocam yeme içme tek kişilik oda bedava + şu anki tıplara göre ucuz kalıyor + kampüs efsane

• evet yeditepe yükselme trendinde geçen sene tüm tıplar gerilerken yt tam burslu 1600den 1300e geldi. bu yıl ilk 1000 yapacak ve hacettepe ingi geçeceğini düşünüyorum ama size gelir bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan sonuçlari beklerken bu kadar gerilmemiştim tutmama gibi bir şey olabilir mi ya biri bir yol göstersin geçmiste sıralamasindan 1 2 k yukarda olup gelmeyen tıp oldu mu hiç?

• Up yardım edin

• -Mani- - kullanıcısına yanıt

Kdv dahil değil yeditepenin fiyatlara ekleyince benzer oluyor. taksite de üste cok saglam fark istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.