Şimdi Ara

yeditepe ctis ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hiç bilgisi olan yok mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunun yerine Bilişim sistemleri mühendisliği sanki daha iyi bir tercih... sonuçta mühendis olursunuz ve ders içeriği de zaten daha yoğun ve bilişim odaklı geldi bana (Kocaeli ve Sakarya açısından en azından)

Bilkent CTIS deseniz düşünmeden yazın derdim ama Yeditepe CTIS bence mantıklı değil

• Bilkent bilgisayar mezunu bir tanıdığımla görüşürken şey demişti ctis mezunlari için "yazılımcı ırgat" bilmiyorum ne kadar haklı ama bu ifadeyi kullandı yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kime göre neye göre bir cevap bu. Yeditepe CTIS ders içeriğini inceledim ve anlaşmalı olduğu SAP, ORACLE ve Microsoft gibi benzer müfredatlara sahipler. Bilkent’e oldukça yakın bir ders içeriği var haliyle adı da aynı zaten. Yeditepe’deki öğretim görevlileri de çoğu yurtdışında master yapmış ya da orada eğitim almış kişiler olduğunu görebilirsin. Benim fikrimce Yeditepe’deki ivme kazanma yolunda tıpkı Bilkent’in bir anda patlaması gibi. Kaç yıldır yüzüne bakan yoktu bir anda burda bro Ctis bro diye gezen tipler yüceltti. Yeditepe Ctis yazarak bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum aynı ivmeyi burası da kazanacaktır malum yazılım yazılım diye geziyor herkes. Ayrıca özel olduğu için güzel anlaşmalı staj yerleri ve bolca erasmus okulu vardır. Genel olarak iki tarafta da CTİS yazılabilir diye düşünüyorum. Seneye de burda Yeditepe CTİS diye gezerler önce bir tık sıralama yükseltmesi lazım bizim milletimiz böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkesttry -- 18 Ağustos 2021; 11:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeditepe ybs ile neredeyse aynı müfredata sahip. bazı dersler aynı anda, bazıları farklı zamanlarda, bazıları birinde seçmeli birinde zorunlu olacak şekilde ayarlanmış. bildiğin bir bölüme hem sayısaldan hem eşit ağırlıktan öğrenci almayı hedeflemişler.

yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi bilkent ctis olsa iyidir ama burası biraz ilginç. farklı programlar bu kadar benzerliğe sahip olmamalı. bu benzerliği anca ticarethane mantığı ile açıklayabilirim ben. tabii bu yorum size kalmış. inceleyin diye aşağıya ekledim. alınan her dersin dengini diğer müfredatta bulabiliyorsun, orada yoksa seçmelide oluyor. yök nasıl bu tarz bir benzerliğe izin vermiş anlamış bile değilim.

ben olsam ctis diye burayı düşünmezdim, aynı şekilde mis diye de burayı düşünmezdim açıkçası. olabildiğince ortak ders olsun diyerek iki alanın da ana müfredatından sapmalara girmişler gibime geldi.

yeditepe ctis ?

• yeditepe çok iyi okuldur ama ctis bölümünün sıkıntıları var hocam birincisi sanırım lisans değil de yüksekokul olarak geçiyor iş hayatında sıkıntı yaratabilir bu durum

• Rogue One kullanıcısına yanıt
    yeditepe ctis ?ticaribilimler.yeditepe.edu.tr
    Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü | Ticari Bilimler Fakültesi
    https://ticaribilimler.yeditepe.edu.tr/tr/bilisim-sistemleri-ve-teknolojileri-bolumu

Üstteki linki incelemenizi öneririm.Ticari bilimler fakültesine bağlı 4 yıllık bir lisans bölümü Yeditepe CTİS.Yüksekokul olarak karıştırdığınız yeditepede ki uygulamalı bilimler yüksekokuluna bağlı yazılım geliştirme bölümü olabilir belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.