Şimdi Ara

Yediğimiz/Attığımız Tokatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Attığımız veya Yediğimiz Tokatlari paylaşalım başlık önceden açıldıysa kusuruma bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene matematik hocasından tokat yemiştim..

• sametsamett kullanıcısına yanıt
    Komikmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonsterlive -- 26 Mayıs 2016; 0:03:30 >
  • Puntomla hyundai h100 panelvan tokatlamıştım Adamlar dumur olmuştu

• Bi kere golf5 e atmıştım

• Geçen ışıklarda bekliyordum sakin bir şekilde. Sonra yanıma bir uno geldi ama araç baya oynanmış bir araç değişik dumanlar falan atıyor. Bu böyle ara gaz falan verip camdan bakıp tahrik etmeye başladı bende gaza geldim yol boştu. Yeşil yanınca kalktık redline da bu arada bende de 1.3 corsa c var.. Neyse bu kalkışta böyle 1 boy yarım boy öndeydi, ileride virajlar başladı ben hafif geçmeye başladım bu zaten doğru dürüst viraj alamıyor viraj içi falan fren yapıyor sonra ben buna viraj geldikçe boy boy atmaya başladım sonra aynada gözükmedi baya bir zevk almıştım.

• Logan ile abart egsozlu şahin kullanan keko tokatlmıştım en çok o haz vermişti yanına gelip kesiciye bindirip gazlımıştımBaşka Astra g ile takışmıştık epey tutundum 160'tan sonra gitti1.4 85 manuel Polo ile yürümüştüm ondada tozumu izledi polo.. A3'ü çok az kullandım ondada babam yanımdaydı yani sakindim ortadan 80 km/s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bmwyle sümbül tokatladım dün ışıklarda

• Birazdan buraya yazacakların yarısından çoğunun tokatladım dediği araçtaki sürücünün yarıştan haberi yoktur. Uzun bir cümle oldu

• Gecen sene H100'u öven bir cocuga tokat atmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 26 Mayıs 2016; 0:27:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanımdan usul usul giden Ferrari'yi sollamıştım buda bir başarı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Bmwyle sümbül tokatladım dün ışıklarda

Sümbül'ün haberi var mıydı ?

4.6 GT olsaydı o sümbül görürdüm seni :P
  • Clioyla 1 adet dogan ve bir adet eski kasa city tokatlamistim. Civicle nissan note ve bir de yeni kasa city. Ama kendileri istedi. Yoksa isim olmaz oyle seylerle

• honda cbr125r de iki kişiyken abart eksoz takılı bir şahini tokatlamıştık. Adam ışıklarda artistlik yaptı kapışalım falan diye. Geçeceğini zannetti tozumuzu yuttu.
  • Dün fiesta tokatladım
    Işıklarda önümde durdu.
    Zevkine ışıklarda beklerken gaza basıyorum hafif hafif.
    Öndeki fiesta yanlış anladı o da gaz verdi.

Işıklar yandı bu bastı bende bastım
    Arkasına yapıştım sonra sollayıp geçtim.

• Yanımdan cok hızlı sekilde toyota carolla gecmisti 2011 2012 model civari yeni kasaydi , pesine takildim altimdada 2007 focus 1.6 tdci vardı. Adamin yanindan yavas yavas gecerken hızım tam 190 civariydi ve o arac 1.6 benzinliymiş o anki mutlulugu ve adamin yanindan yavas yavas gecerken bana bakisi anlatamam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Saka bir yana 1.18le, scirocco tarafindan tokatlandim dun. 1.5 boy fark yedim. Sciroccolarla gecmisim pek iyi degil, hep tokat yiyorum :)

Ama cogunun yazilimli oldugunu dusunuyorum cunku kagit uzerinde yarim saniye daha yavaslar 0-100 de.

• Stationwagon Clio'yla Porsche Cayanne'nin yanında durdum. Kapışasım geldi nedense. Işıklarda gaz verdim kalktık. Gaza bastığını da sanmıyorum ama bayağı güzel ilerledi.

Civic ile de F30 3.20d geçmiştim. Düzde tabii ki aradaki farkı güzel kapıyordu ama yol genellikle virajlı olduğu için ben öndeydim hep. Boşuna dememişler direksiyondaki beygir olduktan sonra kaputun altındakiler önemli değil diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Saka bir yana 1.18le, scirocco tarafindan tokatlandim dun. 1.5 boy fark yedim. Sciroccolarla gecmisim pek iyi degil, hep tokat yiyorum :)

Ama cogunun yazilimli oldugunu dusunuyorum cunku kagit uzerinde yarim saniye daha yavaslar 0-100 de.

Scirocco olup yazılımsız olan bir benim arkadaşım var heralde rastlantıya bakın ki çocukta amerikan park da yok

Amerikan parksız , yazılımsız şirokko yok cidden yok .

Moralini bozma boşver 1.18i ruhu ve yanlaması yeter

• Çok eskiden arkadaşın turbolu subaru forester'ı ile ışıklarda kalkış yapmıştık. O zaman bende linea 1.3 vardı.

Gerisini yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 26 Mayıs 2016; 1:13:42 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.