Şimdi Ara

Yedek Subay Aday Adaylarının Buluşma Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi bekliyoruz ;)

    YedekSubayTK Kısa dönem ve yedek subay aday adaylarının ilk ve tek buluşma noktası.

    Tüm yedek subay aday adaylarının merak ettiği bazı konular vardır. Bunlardan birincisi düştüğü eğitim merkezinin özellikleri ve aynı birliğe düşen diğer yedek subay aday adaylarının iletişim bilgileridir. Eğitim merkezi hakkındaki bilgileri forumlardan, önceden askerliğini aynı yerde yapan kişilerden bir şekilde öğrenilebilmektedir, ancak aynı dönemde birlikte askerlik yapacağı kişiler ile teslim olmadan önce bağlantı kurmak için oluşturulmuş bir internet sitesi tam olarak bulunmamaktaydı.

    İkincisi ise askerlikte düşülen yerin ve belirlenen statünün kütük-ikamet-sınav tercihi-bitirilen üniversite ve bölüm ile ne kadar ilişkili olup olmadığıdır.
    YedekSubayTK aynı ekranda yaş okul bölüm vb. tercihlerini ve buna göre çıkan eğitim merkezini görüntüleyerek bu konu ile ilgili şimdiye kadar oluşmuş olan “şehir efsanelerine” de son vermek istemektedir. “Sınava 2. gün giren kesin yedek subay olur” , “Yedek subay tercihi yapan kesin yedek subay olur”, “İkamet ya da kütük yerlerine yakın bir yere düşülemez” vb. birçok kaynağı belirsiz açıklamaların yerine net bir şekilde neyin neye göre belli olabildiğini daha iyi süzebilmekteyiz.

    YedekSubay .tk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnax -- 23 Nisan 2011; 1:42:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.