Şimdi Ara

YBÜ YBS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü aklımın ucundan bile geçmezken forumda milletin sıkça YBS YBS YBS içerikli sorular sorduğunu görünce YÖK atlasa baktığımda Eşit Ağırlıktan alım yaptığını gördüm..
    Sıralamam SAY 130K
    EA 126K

Allah kalbimi biliyor, hemşirelik ve öğretmenliği içimden gelerek, severek, cani gönülden yazmayacağımı..(Sırf bu sıralamada Sayısaldan başka yazılabilecek bölüm olmadığından mecburen yazacağım bölümler bunlar)

Arkara Yıldırım Beyazıt YBS den geçen yıl en son 180K ile alım yapmış üstelikte eğitim dili İngilizce..

Gelirmi gelmez mi bilinmez ama sayısaldan istemeye istemeye hemşireliğe öğretmenliğe vs. gideceğime en azından içerisinde bilgisayarteknoloji yazılım vs. barındıran daha geleceğe yönelik bir alan gibi duran YBS yi sizce yazmalı mıyım?
    Benim durumum da olsanız siz nasıl hareket ederdiniz?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademik kadrosunu araştırın hocam ybs devlette en iyi ünilerden biri sakarya şuan 190 bin sıralamayla alıyor oranın iyi olduğunu biliyorum ama ybü hakkında fikrim yok
  • YBU bin hoca kadrosuna iyi yorumlar okudum internette, ODTÜ çıkışlı vb.. YBU ile ilgili olarak kafamı kurcalayan şey kampüsün Esenboğa da olması, merkeze 1.5 2 saatmis... Etrafında kalacak yurt yokmuş vb..

Ankara YBU üniversitesi hakkında detaylı bilgi verecek arkadaşlardan yardım bekliyorum

• ankara da mı oturuyosun hocam
  • Yok hocam Ankara'da otursam niye düşüneyim, Ankara'yı hiç bilmiyorum..

• Acikca yazayim, YBS ozel sektor isidir. Yatarak ogretmenlik veya hemsirelik mezunu olup yeterli puani da alirsan atamani yaparlar ama YBS de is aslanin agzinda, kendini gelistirmeden ekmek yok. Yarim milyona giren adam da alacak ayni diplomayi. Okul ingilizceyse ogren yabanci dili, hem okuldan hem de kendi imkaninla yazilim dillerini ogren,ogrenciliginde en azindan mobil uygulama falan gelistir, ilgili yerlerde staj,part time is yap. Kisaca fark yarat. Bunlar gozunu korkuttuysa yaz hemsireligi, en kotu 2-3 kere girersin kpss'ye sonra yatis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YBS Üniversite
    6 yıl önce açıldı
    İü ybs
    2 yıl önce açıldı
    İtü Ehm
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    hocam merkeze 1 saat otobüsle. ilk yıl hazırlık okuyacağınızı varsayıyorum. şuan oraya bi yurt inşaatı başladı 2 sene içinde bitecek dendi. en kötü siz 1.sınıfı bitirince tamamlanmış olur. o zamana kadar merkezdeki yurtlardan yararlanırsınız ya da çubukta bi yurt var heralde orada kalabilirsiniz.
    aybu.edu.tr
    Külliyemize Yapılacak KYK Yurdunun İnşaat Çalışmaları Başladı
    https://aybu.edu.tr/content_detail-256-5043-kulliyemize-yapilacak-kyk-yurdunun-insaat-calismalari-basladi.html

mezuna kalmayı düşünmüyosanız yazılabilir bi bölüm diye düşünüyorum. o sıralamalarda fazla seçenek yok. bir de gelir mi gelmez mi bilemem aybü havacılık ve uzay yeni açılıyor orayı da tercih etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 20 Temmuz 2019; 22:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tazemeta9

Acikca yazayim, YBS ozel sektor isidir. Yatarak ogretmenlik veya hemsirelik mezunu olup yeterli puani da alirsan atamani yaparlar ama YBS de is aslanin agzinda, kendini gelistirmeden ekmek yok. Yarim milyona giren adam da alacak ayni diplomayi. Okul ingilizceyse ogren yabanci dili, hem okuldan hem de kendi imkaninla yazilim dillerini ogren,ogrenciliginde en azindan mobil uygulama falan gelistir, ilgili yerlerde staj,part time is yap. Kisaca fark yarat. Bunlar gozunu korkuttuysa yaz hemsireligi, en kotu 2-3 kere girersin kpss'ye sonra yatis.
    Her ikinizede teşekkür ederim..
    İşin açığı hayatım boyunca elektrik elektronik, bilgisayar, teknoloji, yazılım, donanım, bozuk bir aleti Tamir etme vs vs vs....
    Bu tür şeylere karşı hiçbir merakım, ılgım vb olmadı! Hâlâ da Yok...
    Ve aynı şeyler maalesef öğretmenlik ve hemşirelik için de geçerli!! Bu ikisini de sadece ve sadece puanimla ancak buralara yerlesebilmekten başka şansım olmadığı için istemeye istemeye yazacağım...

Dünya teknoloji dünyası..YBS yi sırf bu gerçekler ışığında yazacağım.. İngilizce ye karşı ilgim var..

Öğretmenlik ve hemşirelik ise 4 5 yıl sonra ne olacak hiç bilmiyorum.. Teknolojiye yenik mi düşecek, vb...

Zaten mezun olduğumdan dolayı mezuna kalmayacağım...

• ne yaptınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.