Kendimi yazılım alanında geliştiriyorum ama ybs okuyup bu işe bulaşma diyorlar.Kendimi geliştirececeğime inanıyorum ama sektör bazında çok büyük sıkıntıya girer miyim ? |
YBS Okuyup Yazılıma Yönelmek

-
-
niye okuma diyorlar anlamadım, ybs = yazılım + işletme değil mi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oku
-
Ben de anlamadım.Okuyanlar da yazılıma çok yönelme diyorlar :D valla kafayı yicem
-
hocam neden böyle düşündüklerini sormadın mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kağıt üstünde öyle
-
yazılım mühendisliği okusana direkt niye böyle uğraşıyosun
-
Hocam ybs okuyorum şuan yazılıma burslu puan yetmedi :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ybs kötü bence direkt yazılıma geçebiliyosan geç
-
Geçilmiyor maalesef
sayısal sıralaman kaçtı
-
Merkezi geçiş yaptım zaten önemsiz o sıralama artık
o zaman o hak gitti hocam neyse hakkında hayırlısı olsun sen kodlamanı çalış yine
-
Ybs zaten eşit ağırlık öğrencileri için ve kendini yazılım sektöründe kariyer yapmak isteyenler için tercih edilen bir bölüm. Kim diyorsa sana karşı amacı farklıdır.
YBS fena bir bölüm değil ama sonuçta kesin olarak yazılıma kayacaksan bence YBS okumak biraz da saçma. Direkt bilgisayar mühendisliği okuyup işi tam olarak öğrenmek, yalayıp yutmak varken YBS okuyup azcık yazılım azcık işletme dersleri almanın çok bir anlamı yok bence. Sana yazılıma yönelme diyenler belki bunu kastetmiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-879B7E2D8 -- 25 Eylül 2021; 22:38:4 > -
Bilgisayar mühendisliği okumak tabi ki daha avantajlı ama internette birçok kaynak mevcut amacın yazılımcı olmak ise olabilirsin bu konuda endişelenmene gerek yok.
Competitive programming, yapay zeka vs. uğraşmayacaksan YBS'de işini görür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aslında okudupum okulda direk yapay zeka dersi de var seçmeli olarak.Hocamız da Türkiye de yapay zeka konusunda bilinen biri.Bilemiyorum ya kafam çok karışık
-
Ağzı olan konuşur hocam gerçek hayattaki akranlarınıza çok danışmayın siz bu işi sektörün içindeki birine sormalısınız buradaki öğrencilerden hayat şekillendirici bir bilgi bulamayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X