Bildirim
yberkaysan geri döndü tahminleri bekliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Benim de siralamam buna yakin gorunuyor up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18k -
Rez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
16k
16.5k
Fazla iyimser -
17.200 bence
sorma o zaman altı üstü 1500 kişi altını söyledim buna da iyimser diyorsan 20k falan mı dememiz lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 24 Haziran 2019; 22:5:32 >
Spesifik olarak sana mı sorduk bilader. Her postun altına iyimser yorum yapıyorsun dikkatimi çekti sadece. Bazen diyorum ki müstehak size kötü sıralamalar
17-17.5 arasi
abicim neyimi gördün de böyle diyorsun iyi sıralama herkesin işine gelir beğenmiyorsan beni suçlamaya hakkın yok her postun altına da yazarım bu benim düşüncem
Ben sana yazma demedim ama sen bana sorma yazma diyorsun başka bir şey demeyeceğim iyi akşamlar
demek istediğim şey eğer kafanda atıyorum 20k varsa biz ne dersek diyelim değiştirmeyeceksen insanlara sorma dedim sadece çünkü kimse senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil
17k 18k arasi
16500 hayırlı olsun -
Sayısal
Tyt102.25 net
Ayt 71.75 net sıralamam tahmini kaç olur tıp olurmu
obp 91
tıp olur mu ne ya cidden kafayı üşüttünüz artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 24 Haziran 2019; 22:38:34 >
Ankara tıp olurmu demek istemiştim
Pardon adam ne yapmış da ona müstehakmış kötü sıralamalar? Fikrini söylemiş sadece bu kadar kötü kalpli olmayın arkadaşım "müstehak size kötü sıralamalar"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Pardon adam ne yapmış da ona müstehakmış kötü sıralamalar? Fikrini söylemiş sadece bu kadar kötü kalpli olmayın arkadaşım "müstehak size kötü sıralamalar"
|
Diğer hesabının ban yemesine şaşırmadım, adam kendi sıralama fikrini söylemiş, iyimser diyip sinirlenmiş “müstehak size kötü sıralamalar” demiş hsjdjsjsjjsjsjsjdkdnnf olum eğer milletin yorumu sizi bağlamıyorsa susun oturup bekleyin açıklanana kadar
|
Benzer içerikler
- apotemi integral pdf
- tyt 60 net nasıl yapılır
- yks derece bursları
- komiser yardımcısı maaşı
- tıp okumak zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X