Şimdi Ara

Yazlık İçin Klima Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 metrekare yazlığın tamamını soğutacak ya da rahatlatacak sadece soğutma yapacak yılda maksimum 3 ay çalışacak elektirik sarifyatı muhteşem olsun demiyorum çünkü bütçem çok kısıtlı alınabilecek en ucuz ve en performanslı klima hangisidir acep! acil bilgi lütfen

• yokmu hic tavsiye:-( 30 metrekareyi 12000 lik klima soguturmu sadece soğutma için kullanılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğumt ıcın marka aramana gerek yok dıye dusunuyorumm arkdasım bissürü marka var
  • 15 bin btu yeterli soğutma için seçmene gerek yok al birini gitsin elektirik sarfiyatını düşünmüyorsan tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 16 Haziran 2012; 19:18:20 >
  • o zaman 12 binlik en ucuzunu mu alayım 18 binlik en ucuzunu mu alayım arada 300 400 lira var arkadaşlar
  • Keşif yaptirsan daha iyi olur ama bazi markalarda 15bin btu oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akakçeden baktım ama 15 bin btu diye yazmıyor ya 12 ya 18 15 binlik var mı ucuz soğutma için

Yaaa hala bulamadım 1000 lira altı klima lütfen yardım 25-30 metrekare soğutma için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazlık için kamera tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Araç için inverter tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

akakçeden baktım ama 15 bin btu diye yazmıyor ya 12 ya 18 15 binlik var mı ucuz soğutma için

Yaaa hala bulamadım 1000 lira altı klima lütfen yardım 25-30 metrekare soğutma için

18 bınlık yeter.yaz biticek al bitanee
  • Ana konuya da yazarsanız daha yardımcı olanlar çıkacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ana konuya da yazarsanız daha yardımcı olanlar çıkacaktır...

sayın hocam ana konuda klimalar servisler tartışılmış birkaç öneri var onlar da güncel değil...
    18 binlik almaya karar verdik en ucuzu hangisi acaba (stabil çalışssın yeter)
  • quote:

quote:

sayın hocam ana konuda klimalar servisler tartışılmış birkaç öneri var onlar da güncel değil...

Hocam hangi konuya baktınız bilmiyorum ama bu linkini verdiğim konu gayet de aktif... Ben de geçen sene alırken danışmıştım arkadaşlara... Mutlaka yardımcı olacaktır açık şekilde yazın, olmazsa da PM atarsınız zaten belli kişiler var...

http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_280//tm.htm#62224867

• quote:

quote:

quote:

Hocam hangi konuya baktınız bilmiyorum ama bu linkini verdiğim konu gayet de aktif... Ben de geçen sene alırken danışmıştım arkadaşlara... Mutlaka yardımcı olacaktır açık şekilde yazın, olmazsa da PM atarsınız zaten belli kişiler var...

http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_280//tm.htm#62224867

Teşekkürler hocam oraya iki mesaj yazdım ancak ilgilenen olmayınca buraya açtım iki arkadaş özelden ulaştı ancak o ürünlerde pahalı geldi. neyse teşekkürler fikir beyan eden herkese... en ucuz 18 binlik bir klima alır takarım..
    Konu kapanabilir

• Rica ederim hocam ne demek, tabi biraz pasif kalıyor sanırım konu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.