Oldukça sıkılıyorum,daralıyorum 25-30dan önce kaçabilmekten başka bir derdim de yok en kolay yolu o "yeşil yol" mu? Silivrinin soğuğu bu havada iyi olabilir ama tatmak istemiyorum gözünüzü seveyim yardımcı olun. Şuraya yazdığımın hatti hesabı yok 20 yıl sonra kitap deyin basar okur yine kafayı yerdim. Böyle olmak zorunda değil demi la? Kaçabilen var mı Allah aşkına yazın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazıp yazıp siliyorum aklım yerinde değil

-
-
ne dediğin belli değil ki kimse bişey anlamadığı için yazmıyodur. nerden kaçmaya çalışıyon? hapiste misin?
nereye gidiyon?
-
Yaşanılan coğrafyadan söz ediyorum bana ıstırap gibi geliyor. Trollük maaşı almadığım için ne cennet ne cennetin yolu olarak görüyorum.
Stsl tiyatrosu izlemek,meslek edinip asgari ücretin %10 fazlasına bile iş bulamamak,50.000euroluk çantayı elin karısına alıp ay başı 500 euroyu bile banka hesabında görememek zoruma gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayat zor ama mutluluk da parada değil. Asgari ücretle bile insan(bekarsa) mutlu olabilir diye düşünüyorum. Hayata bakış açını değiştirmene bak, mutluluk bakış açısıyla ve beklentilerle doğru orantılıdır.
Gidebiliyosan yurtdışına da gidebilirsin tabi de burda iş bulamayan yurt dışında nasıl iş bulur onu bilmiyorum ama bulurum diyen de bulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 22 Haziran 2020; 21:17:54 > -
her şeyin ve her olabileceğin farkındayım ancak ne gelir elden sabır edeceğiz belki bir çıkar yol bulunur yaşamak zorundayız bir hakkımız var onu da kullanalım
Tavuk döner de yer miyiz?
Aydinölü yü ayındölü diye okudum özür dilerim hocam. Konuya gelirsekte en ufak bi fikrim yok iyi günler
Öyle okumayanı zaten dövüyolar hocam cinsel açlık da var tabii. Çok şükür o tür dünyevi,şehvet vs tarzı şeylerden tamamen soyutladım kendimi. Ah bi kurtulabilsem mekanın da zamanın da ötesine geçebileceğini bi güç saklı gibime geliyor içimde.
quote:
Orijinalden alıntı: AydinölüÖyle okumayanı zaten dövüyolar hocam cinsel açlık da var tabii. Çok şükür o tür dünyevi,şehvet vs tarzı şeylerden tamamen soyutladım kendimi. Ah bi kurtulabilsem mekanın da zamanın da ötesine geçebileceğini bi güç saklı gibime geliyor içimde.
Duyuyorum, görüyorum, bir gün gelecek dönence biliyorum
Nur içinde yatsın usta sanatçı...
Barış Manço'yu nostradamustan aşağı göreni ben yakarım.
Eyvallah reyis.
kardeş hepimizin durumu aynı küçük şeylerle mutlu olmaya bak hepimiz aynı ücreti alıyoruz ve senin hayatında daha kolay hayatlar olduğu gibi daha zor da hayatlar var canını sıkma ne diyeyim mutlu olmaya bak kaçınca birşeylerden uzaklaşınca bitiyor mu dertler yooo bitmiyor herşey aynı kalıyor , kendin için çabala sen bu hayatta kendini düşünmezsen emin ol kimse seni düşünmez .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X