Şimdi Ara

YAZIN TYT ÇALIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam bu yaz tytyi bitirmeyi hedefliyorum bitermi acaba?
    ve tyt çalışırken nasıl bir yol izlemeliyim hangi youtube kanllarını önerirsiniz?

• Sosyali hallet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biter kendin youtube kanallarını izle her birini hangisi sana hitap ediyorsa onla devam et kimden anlayacağın belli olmaz mesela ben kimyada kimya adası kimya özel gülçin hoca falan hepsini denedim hiç birşey anlamadım en son kampüsü denedim ve çok iyi anladım yani kendin bulman gerekiyor. Fen için kampüse göz gezdirebilirsin. Matamatik için yahya tan hoca gerçekten seni temelden alıp yavaş yavaş yükseltiyor ama videoları uzun Videoları 2x hızda izlemeye alış sana çok fazla zaman kazandırır. 2x hızda izlersen yahya hocanın videoları o kadar da uzun gelmiyor
  • geometri ve problemleri bitir dil bilgisini bitir yanına 11. sınıf konusu ekle bence faydasını görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzcu11 -- 1 Haziran 2019; 19:50:0 >
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    dediklerin dikkatimi çektide biraz daha açıklayıcı yazar mısın?
  • İlk8kMf İ kullanıcısına yanıt
    sadece sosyal mi
  • Sosyali adam gibi halledersen diğerleri sıkıntı olmuyor yazın keşke sosyal çalışsaydım diyorum şuan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kardeşi dinleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biter
    mat hocalara geldik
    türkçe önder hoca forumda öneriliyor ben dinlemedim daha çok forumda olan kısa notlardan çalıştım
    fizik fiziklebarış esş umut öncül hngisi sana hitap ediyorsa
    kimya kimya adası
    biyoloji barış hoca biyoloji,selin hoca ilk kanalı yeni yeni keşfettim bayağı iyi
    sosyal kısa tekrar videoları izleyebilirsin bunun için felsefeden didem hoca ve küme eğitimin 1 saatlik videosu coğrafya lcdeğitimin 2 saatlik videosu dinden forumdaki notlara bakman yeterli kavramlara çalış tarihten yine tekrar videoları
    edit:kenan kara geometri

her gün çok az da olsa çalışmaya çalış 1 saat de olsa en önemlisi ama en önemlisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malefizz -- 1 Haziran 2019; 20:41:54 >
  • Hocam çoğunluğun problemi dil bilgisi,problemler ve geometri (tyt bazında) sen bunları halledersen zaten diğer konuları ister okulla git ister kendin devam ettir her şekilde aynı neti yaparsın ama benim sana tavsiyem ayt için kilit nokta olan 11. sınıf konularına da bak 11. sınıfta eksik olduğun yapamadığın konuları yazın çalış mesela trigonometride eksiğin varsa al bir fasikül bitir eksiğin kalmasın tyt konuları için de günlük rutin olarak paragraf problem ve geometri çöz geometriyi özellikle çöz geometri soru tarzları kendini tekrar eder bol soru çözerek sınavda kendine aşırı zaman kazandırırsın bir yerden sonra bazı soruları görür görmez cevabını işaretlersin kalan zamanını diğer derslere harcarsın yıl ortasında paragraf problem çözmeyi bırakabilirsin ama geometriyi asla bırakma sınava kadar her gün 1 karma test bile olsa çöz
  • malefizz M kullanıcısına yanıt
    tarihten kanal önersene
  • manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Süre sıkıntısı olmadığı sürece herşeyi sosyal belirliyor geçen sene Sosyalde yazın çalışsam 10 net yerine 5 6 net fazla yapsam şuan üniversitedeydim problem falan mı çalıştırıcaksanız adama problem akıl yürütme işi çalışmakla sadece biraz daha hızlanır bunu denemelerde adama sağlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.