Şimdi Ara

Yazın Nerede Calısabilirim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.. 15 yaşında genc bir kızım. Kücüklügümden beri hep içimde calısma istegi vardır.. Artık 15 yasına geldim ve calısmak istiyorum. Yazın gelmesine az kaldı.. Mahallede bir yerlerde çalısmak istiyorum. En basta bayan kuaförlüğü düşündüm babamla konustum onayladı. Acaba baska öneriniz var mıdır? Nerelerde calısabilirim, ne gibi mekanlarda ? Lütfen yardım.. Kendi paramı kazanmak istiyorum

• slm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyalist ülkücü

slm
    Hacıoğlu'nda mısır yapan abla olarak veya dondurma veren abla olarak çalışabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MunferitKartal

Hacıoğlu'nda mısır yapan abla olarak veya dondurma veren abla olarak çalışabilirsin

Alıntıları Göster
    2 yaş daha büyü otellerde komi oalrak çalışabilrisin sonra garson gibisinden tabiki eğer en az asgeri ücret istiyorsan. Kuaför yanında fazla para alabileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

2 yaş daha büyü otellerde komi oalrak çalışabilrisin sonra garson gibisinden tabiki eğer en az asgeri ücret istiyorsan. Kuaför yanında fazla para alabileceğini sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Ne ile ilgilendiğin önemli senin yaşındaki birisi için kuaför gayet uygun bence sosyalleşmen için de güzel bir ortam olur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kuaför, Bayan giyim mağazası, Markette kasiyerlik.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Harun abi dedected.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0V4T1C

Merhaba arkadaslar.. 15 yaşında genc bir kızım. Kücüklügümden beri hep içimde calısma istegi vardır.. Artık 15 yasına geldim ve calısmak istiyorum. Yazın gelmesine az kaldı.. Mahallede bir yerlerde çalısmak istiyorum. En basta bayan kuaförlüğü düşündüm babamla konustum onayladı. Acaba baska öneriniz var mıdır? Nerelerde calısabilirim, ne gibi mekanlarda ? Lütfen yardım.. Kendi paramı kazanmak istiyorum

Merhaba bağyan ben de 15 yasindayim pm atabilirsin kotu niyet yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Truvativ

quote:

Merhaba arkadaslar.. 15 yaşında genc bir kızım. Kücüklügümden beri hep içimde calısma istegi vardır.. Artık 15 yasına geldim ve calısmak istiyorum. Yazın gelmesine az kaldı.. Mahallede bir yerlerde çalısmak istiyorum. En basta bayan kuaförlüğü düşündüm babamla konustum onayladı. Acaba baska öneriniz var mıdır? Nerelerde calısabilirim, ne gibi mekanlarda ? Lütfen yardım.. Kendi paramı kazanmak istiyorum

Merhaba bağyan ben de 15 yasindayim pm atabilirsin kotu niyet yok
    Öneriler icin tesekkürler

Ha ayrıca şu asılmaya calısan issizler kendine is bulsun

• quote:

15 yaşındaki cocuga kimse asılmaz merak etme dagla geciyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bayan giyim mağazası icin en az 18 yas olmak gerekiyor Marketlerde kasiyerlik icinde ayni sey
  • quote:

Alıntıları Göster
    yazın gelmesine az kaldı dediğine göre denize yakın bir yerlerdesin.Bence plajlarda ve ya denize yakın yerlerdeki kafelerde çalışabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi company94 -- 5 Şubat 2013; 19:54:08 >

• forumda baağan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

quote:

15 yaşındaki cocuga kimse asılmaz merak etme dagla geciyolar

Tamam rezil oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: company94

yazın gelmesine az kaldı dediğine göre denize yakın bir yerlerdesin.Bence plajlarda ve ya denize yakın yerlerdeki kafelerde çalışabilirsin.

Alıntıları Göster
    Bimde kasiyerlik yap.
  • quote:

quote:

Bayan giyim mağazası icin en az 18 yas olmak gerekiyor Marketlerde kasiyerlik icinde ayni sey

O zaman yapabileceğiniz tek düzgün meslek bayan kuaförlüğü, gerçi kasiyerlik baya sıkıntılı iştir.
  • quote:

Evet yaklasık 10 dakikada denize varabiliyorum.. Fakat lokantalarda iyi para vereceklerini sanmıyorum :/
  • quote:

quote:

Evet yaklasık 10 dakikada denize varabiliyorum.. Fakat lokantalarda iyi para vereceklerini sanmıyorum :/

Alıntıları Göster
    okumuyo musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bimde kasiyerlik yap.

quote:

O zaman yapabileceğiniz tek düzgün meslek bayan kuaförlüğü, gerçi kasiyerlik baya sıkıntılı iştir.
    Bimde mi herkes calısıyor orada

Haklısın -Pisagor- :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

okumuyo musun

Okuyorum.. Sadece yazın zaman geçirmek ve harçlığımı çıkarmak için çalışmayı düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.