Şimdi Ara

Yazın keman kursu almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keman bilenler ne kadar surede öğrendiniz? Ne kadar çalışmalıyız? Bir de çello mu keman mi arasında kalmıştım ama keman küçük oldu için daha iyi gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok zor bir enstruman baslarda ses bile cikaramazsin. Ogrenmekten kastinin ne olduguna gore degisir, su kac senede ogrenirim olayini birakin. Bunun siniri yok. Virtuozluge kadar yolu var.

Uyduruk bir kemanla baslaman seni ilerleme konusunda caydirir. Kaliteli bir keman ile baslamani tavsiye ederim.

Keman oyle gitar gibi direkt bir sarkiyi secip calabilecegin bir enstruman kesinlikle degil, yillarca pratik yapman gerekecek adam akilli ve temiz bir sekilde sesleri cikarabilmen icin.

Herhangi bir ogretmen ile ogrenmeye baslama, ogretmeninin isini biliyor olmasi onemli. Butcen pek fazla degilse bulasma keman olayina, hem kaliteli bir kemana hem kaliteli bir hocaya cok para harcamak zorunda olacaksin. Kisacasi sabir isi keman ogrenmek. Kisa vaadede pek bir sey umma. Iyi bir ogretmenin destegi ile 1-2 yil sonra ufaktan ufaktan baslarsin calmaya. Ustalasip, kulaktan sarkilari tutturmaya baslama asamasi ise yillarini alir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 28 Ekim 2016; 0:05:00 >
  • Keman, bir çok müzik türünde kullanılan, sesini çok sık duyduğumuz bir müzik aletidir.
    Kemanı müzik kültüründe bu kadar popüler yapan şeylerin başında güçlü sesi ve geniş ses aralığı gelir. Kemana başlayacaklara tavsiyeler ve keman seçimi hakkında konulara Kemana Başlayacaklar için Hangi Kemanı Seçmeliyim yazısından ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EspasSsanat -- 29 Ekim 2016; 15:59:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Ankara da Bağlama Kursu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.