Şimdi Ara

YAZIN BUNLARI YAPMAYI PLANLIYORUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayısalım ygsde 70 k yaptım lysde ilk 100 binin içinde kalsam yeter, seneye hedefim çok yüksek dershaneyede gitmeyi düşünüyorum, temmuzun başında çalışmayı planlıyorum, problemleri, perm kom olasılık zor bir fasükülden halletmeyi düşünüyorum, dil bilgisinide tamamen halletmeyi düşünüyorum tamamen 0 ım dil bilgisinde. sanırım ağustos eylül gibide dershane ile tam anlamıyla başlarım, sizce mantıklımı bir yol düşünüyorum ?

• Mantikli olabilir ancak yazın yapılır mı orasını bilemem. Çoğu kişi plan kurup uygulamiyor cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Mantikli olabilir ancak yazın yapılır mı orasını bilemem. Çoğu kişi plan kurup uygulamiyor cunku

hocam öyle çok sosyal bir insan değilim geçen ramazan konu özetliyi bitirdim 1 ayda
  • Hocam hedef neresi

• zülfikarr kullanıcısına yanıt
    Kendini en iyi sen tanırsin bence forumdan tavsiye pek alma. Benden bile git hocalarla fln konuş. Ya da dersaneye gidiyorsan oraya fln senin için daha faydalı olur. Bu şahsi fikrim gerisi sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: enginaar2016

Hocam hedef neresi

hocam hedef ilk 5 bin içine yerleşmek, hacettepe türkçe, marmara veya gazi tıp inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Kendini en iyi sen tanırsin bence forumdan tavsiye pek alma. Benden bile git hocalarla fln konuş. Ya da dersaneye gidiyorsan oraya fln senin için daha faydalı olur. Bu şahsi fikrim gerisi sana kalmış

saolun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence tam anlamıyla yanlış yoldasın derhal geri dönmen lazım yani olmaz böyle lütfen
  • Simetrilerin hepsini al bitir, üzerine metin ve apotemi fasiküllerini bitir mat adına başka yapman gereken bir şey kalmaz. Ben mezuna kalırsam böyle yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4alerce

Bence tam anlamıyla yanlış yoldasın derhal geri dönmen lazım yani olmaz böyle lütfen

anlaşılmadı son ifade ?
  • Şunu diyorum önemli olan ilk 5 bine çekebilmek değil dostum ilk 5 bini içine alabilmek bunu yapabilirmisin?

• Bak dershaneye gitme gercekten vakit kaybı atıyorum dershaneye gidip 6 saat konu anlattılar diyelim sen o 6 saatteki konulari zaten biliyor olacaksın aynı sekilde tekrar dinliceksin onun yerine 6 saatte soru cozsen daha karlı olacaksın.yani tavsiyem dershaneye boşuna para verme çözümlü kaynaklar var teknofem falan var yani gereksiz dershane.bide yazin 2 ay ygs çalış daha fazla çalışma haftalik bir iki deneme cozup eksiklerini tekrar et geri kalan zaman boyunca full lys çalış ygsye bir ay kala zaten ygs calisirsin sonra tam gaz lys devam ben bu şekilde yapmayi düşünüyorum.dershane parasi yerinede haftada bir iki sosyal aktivite yap kitaplarini al evde ders calisirken atistiricak seyler al daha iyi bana gore.

• Bende seneye dershane için yazildim bence geç olur yazın. Şimdiden başlamalisin bence. Şuan ki rakiplerimiz konu eksiğini halletmiş deneme cözüyor ve lys ye başlamak üzere. Bence dershane vakit kaybı değildir. Rakiplerini görmek için güzel bir fırsat bence değerlendir evde azmin kırılır ama dershanede surekli birilerini gorunce onları geçme isteğin olur. Onerim şu ki erken başla calişmaya. Benimde hedefim tıp :) ama ben şimdiden başladım bbakalim ne olacak :)

• Ne çok bence kullanmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: hytgzl08

Bende seneye dershane için yazildim bence geç olur yazın. Şimdiden başlamalisin bence. Şuan ki rakiplerimiz konu eksiğini halletmiş deneme cözüyor ve lys ye başlamak üzere. Bence dershane vakit kaybı değildir. Rakiplerini görmek için güzel bir fırsat bence değerlendir evde azmin kırılır ama dershanede surekli birilerini gorunce onları geçme isteğin olur. Onerim şu ki erken başla calişmaya. Benimde hedefim tıp :) ama ben şimdiden başladım bbakalim ne olacak :)

lys için ne yapıyorsun, birde hangi dershaneye yazıldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 13 Nisan 2016; 8:15:40 >
  • 1) dershane pişmanlıktır gitme

2) şuan bu sene yerleşecekmiş gibi lys çalışmalısın eğer mezuna kalacaksan zaten sonuçlar açıklanınca belli olur şimdiden yazın yapacak listeni oluşturma.

3) hala ygs çalışma konusunda neden ısrarcısın? otur lys çalış kalan zamanlardada ygs çalışırsın.

Hee bu şekilsiz eleman kimdir boş boş konuşuyor diyebilirsin. Ben,

bana geçen sene dershaneye gitme dediklerinde bu sene giden pişman olan
    senin gibi böyle konu açıp yazın yapacaklarımı tasarlayan akabinde şuan benim gibi bir arkadaş çıkıp aynı tavsiyeleri verip dinlemeyen,
    ve sene içerisinde yine lysyi boşlayıp ygs çalışan bir mezunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4alerce

Şunu diyorum önemli olan ilk 5 bine çekebilmek değil dostum ilk 5 bini içine alabilmek bunu yapabilirmisin?

Sizim kadar iyi alamasamda belli ölçüde alabileceğimi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

1) dershane pişmanlıktır gitme

2) şuan bu sene yerleşecekmiş gibi lys çalışmalısın eğer mezuna kalacaksan zaten sonuçlar açıklanınca belli olur şimdiden yazın yapacak listeni oluşturma.

3) hala ygs çalışma konusunda neden ısrarcısın? otur lys çalış kalan zamanlardada ygs çalışırsın.

senin gibi böyle konu açıp yazın yapacaklarımı tasarlayan akabinde şuan benim gibi bir arkadaş çıkıp aynı tavsiyeleri verip dinlemeyen,

Hocam hedefimiz yüksek olduğu için çok çalışmam gerekiyor. Evde o kadar çalışmam bu sene anladim. Ayrıca her dershaneye gitmiyecem kaliteli arıyorum. Hocam YGS 120 130 ları gormem lazim onun icin

• quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

1) dershane pişmanlıktır gitme

Hocam hedefimiz yüksek olduğu için çok çalışmam gerekiyor. Evde o kadar çalışmam bu sene anladim. Ayrıca her dershaneye gitmiyecem kaliteli arıyorum. Hocam YGS 120 130 ları gormem lazim onun icin

tabiki yinede senin kararın fakat bende şuan butik bir dershanedeyim yani özel bir üniversiteye verebileceğim ücreti ödediğim halde paylaştım. Çünkü bir yerden sonra insanların arabalarıyla öğle aralarında avmlere gidip senin oturup ders çalışman gerektiğinde bir süre sonra o binaya girmek istemiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: hytgzl08

Bende seneye dershane için yazildim bence geç olur yazın. Şimdiden başlamalisin bence. Şuan ki rakiplerimiz konu eksiğini halletmiş deneme cözüyor ve lys ye başlamak üzere. Bence dershane vakit kaybı değildir. Rakiplerini görmek için güzel bir fırsat bence değerlendir evde azmin kırılır ama dershanede surekli birilerini gorunce onları geçme isteğin olur. Onerim şu ki erken başla calişmaya. Benimde hedefim tıp :) ama ben şimdiden başladım bbakalim ne olacak :)

lys için ne yapıyorsun, birde hangi dershaneye yazıldın

Şuan lys için bir şey yapmıyorum . Bu ay ygs yı halledip sonra başlayacagim. Maltepeye yazildim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.