Şimdi Ara

Yazın bisiklet ile türkiye turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yol arkadaşı arıyorum. Cesaret edebilecek var mı. Güneydoğu ya girmeyi düşünmüyorum, doğudan emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdaşım.....Sakın ve sakın.....Aklından bile geçirme....Bilmeyen yabancılar deniyorlar....Biz burayı biliyoruz.....Yolun kenarında arıza yapmış araçlara bile gelip patlatıyorlar.....Bisikletle Türkiye de ana yollara çıkmak İNTİHAR ETMEK.....BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.....Sinek ezer gibi ezip geçerler....Adam çiğnedim diye durmazlar bile..Kaçıp giderler......Sakın ve sakın.....Motosiklet olsa şansın var...En azından 70 - 80 - 100 Km sürati var...Arkadan gelen önünde gideni görür....Bisiklette 20 - 30 Km saatlik hız ile yolda giderken yarım metre yanından 100 - 120 - 180 Km / saat hız ile yüzlerce çeşit motorlu araçlarla geçenler oluyor...TIR kamyonları en büyük tehlike....Yollarda kendi arabası ile seyahat eden binlerce acemi sürücü var...Sol yanından geçiyorum sanıp ezip geçer...Farkında bile olmaz....Olsa bile kaçıp gider...Kim görecek ? Kim bilecek ?? .Ben asla ve asla tavsiye etmiyorum....

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Hocam daha da abartıp. Düzce den gürcistan ermenistan gürcistan azerbaycan gürcistan tekrar düzce düşünüyordum ben.

• Cebinde 500 USD olduğunu az çok bilirler...Ne para ne bisiklet nede seni sağlam bırakırlar....Yani ben asla gitmem... Canımdan korkarım...
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Tek başıma
    Sarajevo
    Mostar
    Podgorica
    Budva
    Kotor
    Pej
    Prizren
    Skopje
    Belgrad

9 şehir, 5 ülke gezdim somestrda. Sadece sırt çantasıyla.
    Başıma bir şey geleceğini düşünmüyorum. Fakat yollar önemli. En kötü uçak otobüs halledicem gibi.

• Bisiklet ile Trakya dan yabancılar giriş yapıyor.Ama kesin pişman oluyorlardır.Trafik bizde çok yoğun ve kuralsız.İnsanlarımız da güvensiz.Bu nedeble o iş olmaz.Ama trafik yoğunluğu düşük rota çizersen bir parça başarılı olursun.
  • Avrupa ile Gürcistan , Ermenistan mukayese bile olmaz...Adamlar kuyumcu soymaya buraya geliyorlar...Gasp , cinayet her yol var....Kaçıp gidiyorlar....Türkiye de yaşıyoruz...Biz bizi iyi biliriz....Bu ülkede bisiklet ile gidilecek hiç bir ana yol yok....Yollar her tip desen , model adam dolu....Ezip geçerler...Kimsenin ruhu duymaz...Yolun sağına çekilmiş lastik değişen arabaları bile çarpıp parçalıyorlar...Zavallı insanlar patlak lastik değiştireceğim derken ezilip ölüyorlar...Kaç tane olay var.... 5 - 10 değil.....Hiç bitmiyor....Bela açık görünüyorsa kaçmak gerek....Üzerine gitmek yanlış....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Mart 2016; 11:56:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yaz değil de gelecek yaz ben de düşünüyorum.
  • Ana yollarda daha iki bisikletlik ayrı bir yol yapılmasını istesek ne derece etkili olur acaba.Bir tren rayı genişliğinde be ne olacak ki?Bir yerden başlasan devamı gelir.Çok da güzel olur.Şurada bir toplaşabilsek imza falan bir şekilde ulaşırız birilerine.
  • Sağolsun dh forumları soğuttu beni bu fikirden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.