Şimdi Ara

YAZILIM EĞİTİMİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden yazılım müh. istiyordum ama puanını alamıyacağımı anladım bende bilgisayar prog. okumaya karar verdim ama 2 yılda yazılımı tam öğrenemeyeceğimi biliyorum sizce yurtdışında eğitim alırsam istedğim düzeye gelebilir miyim?



  • diplomaya okula çok takılma yazılım işi sende bitiyor bence çalışıp kendini geliştirmelisin. yani okula gideyim öğreneyim çalışayım şeklinde değil sürekli öğrendiğin bir meslek :) yurtdışında okuman yabancı dil açısından faydalı olur elbet türkiyedeki üniversitelerin ilgili programları isteyene yeterli gayet.
  • Yazılım muhendisligi de okusan bilg. programciligi da okusan ya da yazilim egitimi veren kurslara da katilsan asil onemli olan husus sensin. Senin istek ve azmin. Ben Turizm fakultesi mezunuyum su an aciktan Yonetim Bilisim okuyorum. Onceden ilgim ve temelim vardi gonul 4 sene yazilim muhendisligi okumak isterdi ancak maddi olmayan bazi sartlar el vermedi askerlik de bitti diye yazilim egitimi almaya karar vermistim. Simdi bir yazilim sirketinde calisiyorum cok sukur. Gelecek planini yap hayata gecirmeye basla bir sekilde hersey yoluna giriyor yeterki isini sadece is olarak gorme biraz da tutkuyla baglan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.