Şimdi Ara

yazılım destek uzmanı aranıyor - izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle, bu topic'i yazılım geliştirme bölümüne attığım için özür dilerim. başka uygun bir başlık göremedim

izmir merkezli ~80kişinin çalıştığı bir şirketin izmirdeki yazılım destek departmanına yazılım destek uzmanı alacağız. çalışan bölümün altında çağrı merkezi ve kurulum uyarlama ekibi (15 kişi) ve bu bölüme bağlı bir çok bölüm bulunuyor.

programcılık veya mühendislik bölümlerinden mezun ve bilişim sektöründe çalışmış olmak etkendir.
    sqli orta seviyede kullanabilmeli
    web tabanlı veya masaüstü yazılım geliştiren bir firmada tecrübesi sahibi olmalı
    el terminali, windows tabanlı sistemler konusunda bilgi sahibi olması çok faydalı olacaktır

yukardaki özellikleri kabaca yazdım, yazılıma uzak olmayan birisi için çok rahat yapabileceği bilişim sektörü için sosyal bir iş. şirket büyük olduğu için uyum sağlama ve iş çeşitliliği yönünden sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. bu oradığımız personel benim de çalıştığım bölümde çalışacak. o yüzden her türlü soruyu arkadaş gibi sorabilirsiniz.

ayrıca çağrı merkezi ve kurulum uyarlama uzmanı olarak bir arkadaş daha alacağız. bu arkadaşın yukardaki özelliklere kısmen sahip olması yeterli.

• Ben de tam İzmir'e geliyordum bir dahaki ay. Direk işe başlamayı düşünmüyorum ama, merak ediyorum, Türkiye'de böyle bir işte maaş ne kadar oluyor? Yukarıda belirtilen konuların hepsinde tecrubeli, programlaması gerçekten iyi olan biris ortalama ne kadar kazanır?

Ben aslında böyle bir işte çalışmak yerine şirketlere eğitim, proses optimizasyonu vs. gibi konularda danışmanlık yapmayı düşünüyordum ama merak ettim, ondan soruyorum. Şimdi tabi şirket maaşı direk söylemez, ama bilen arkadaşlar varsa en azından, ortalama birşeyler söyleyebilirler mi?
  • Merhaba
    YazılımEgitimDestekDanismanlik
    konusunda ihtiyac varmı acaba ?

BilgiLutfen !!!
  • Merhaba

1) !!! 'i anlayamadım.
    2)YazılımEgitimDestekDanismanlik 'ını da anlayamadım, Farklı iş kolları, Danışmanlık nereden çıktı, yazılım nereden çıktı, yazılım destek personeli ve Çağrı merkezi & kurulum ve uyarlama uzmanı arıyoruz demiştim.

3 ay geçmiş bir personel alımı ilanı için konuya yazmak yerine özel mesajla ulaşman daha sağlıklı olur

Kolay gelsin.
  • Maaş ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz?
  • Mehaba benim adım haydar bir yazılımcıyım visual basic.net, sql server , c# ve windows uygulama ve arıza gidermeye oldukça hakimim şu an bir bilgisayar teknisyeninin yanında çalışıyorum. eğer irtibata geçmek istiyorsanız hmedya@hotmail.com adresine bir mail atabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmedya

Mehaba benim adım haydar bir yazılımcıyım visual basic.net, sql server , c# ve windows uygulama ve arıza gidermeye oldukça hakimim şu an bir bilgisayar teknisyeninin yanında çalışıyorum. eğer irtibata geçmek istiyorsanız hmedya@hotmail.com adresine bir mail atabilirsiniz...

hocam 3 ay geçmiş ya:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.