Şimdi Ara

yazıklar olsun böyle taraftara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben artık bu ülkeye gelen yabancı futbolculara acıyorum. fener taraftarı olsun GS taraftarı olsun taraftarlık bitmiş bence. güiza yuhalanır alex yuhalanır 2 maç kurtarınca kralex denir(alex kralextir o ayrı yuhalayanlar için söylüyorum) bugünde jo yuhalanıyo naptı bua damda yuhalıyosunuz evinde parti düzenledi diemi? tapıyoruz dediğiniz takımın formasını giyiyo bu adam ne hakla yuhalıyosun? yuhalarsan futbolcuyu nasıl kazanıcaksın? acıdım bgn jo ya içim yandı resmen...bu ülkenin taraftarına müstahak selçuk gibileri mustafa sarp gibileri...

• Fener taraftarını aziz yıldırım bitirdi.
    Galatasaray taraftarınıda gsbonus olayı.
  • Jo'ya niye acıyorsun? Taraftarın yaptığı olumlu tek tük şeyden biri. Kesinlikle hakketti Jo. Biraz futboluna yoğunlaşsın. Hergün farklı bir haber yayınlanıyor Jo hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Jo'ya niye acıyorsun? Taraftarın yaptığı olumlu tek tük şeyden biri. Kesinlikle hakketti Jo. Biraz futboluna yoğunlaşsın. Hergün farklı bir haber yayınlanıyor Jo hakkında.

Haberlerin doğru olduğunu nereden biliyorsun?
  • İTİ KOPUĞU TOPLAMAYA DEVAM EDİN uA ADI ALTINDA . DAHA NELER GÖRCEZ ALLAHIMMMM
  • quote:

Jo'ya niye acıyorsun? Taraftarın yaptığı olumlu tek tük şeyden biri. Kesinlikle hakketti Jo. Biraz futboluna yoğunlaşsın. Hergün farklı bir haber yayınlanıyor Jo hakkında.

nerdne biliyosun arkadaşım haberlerin gerçek olduğunu? işin ucunda çamur atma olsun ohhh feriştahın gelse ıslıklarız...
  • quote:

Sende buna inanıyorsun değil mi?

Bu medya bitirdi Jo yu. Millet seks partileri yapar bir gün haber yapar ikinci gün haber yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz sizlere değil, bu renklere aşığız...

Bide böyle bi söz vardı tribünlerde bugün. Gerçekten çok doğru. Ruh olsun takım ruhu bu taraftar canını da verir...
  • Haberler doğru olmasa Jo bir açıklama yapmaz mıydı? Bence yapardı
  • quote:

Haberler doğru olmasa Jo bir açıklama yapmaz mıydı? Bence yapardı

Adamın izin gününde yaptığı şeylerden size ne ? O kadar para kazanıyor, izin gününü eğlenerek geçirmiş size hesap vermeyecek tabiki. Madem bunları onaylamıyorsun en başta getirmeyecektin adamı. Bu adam burada alemci olmadı. İngiltere'de de biliniyordu. Sen araştırmadan getir adamı üzerine geldiğinde havaalanında krallar gibi karşıla sonra izin gününde alem yaptı diye yerin dibine sok..
  • ben yuhlamaya karşı değilim
    yuhlama nedirki aldıkları o paraların karşılığında
    oynamayan aldığı paranın hakkını vermeyen takım oyuncu yuhalanmalıdır
    taraftar tepki koymazsa takım daha kötüye gider bu işler her zaman böyle olmuştur
    kulak çekmek iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Fener taraftarını aziz yıldırım bitirdi.
    Galatasaray taraftarınıda gsbonus olayı.

Nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

ben yuhlamaya karşı değilim
    yuhlama nedirki aldıkları o paraların karşılığında
    oynamayan aldığı paranın hakkını vermeyen takım oyuncu yuhalanmalıdır
    taraftar tepki koymazsa takım daha kötüye gider bu işler her zaman böyle olmuştur
    kulak çekmek iyidir

Evet taraftar kulak çekmeli. Nasıl barca da taraftar ıslıklaya ıslıklaya takımı adam etti gördük. Messi falan yemin etti bir daha alem yapmıyacağına, son taraftar saldırısından sonra. Yönetim desen sonunda doğru karar verip türbin liderleri ile mali işleri ve transfer işlerini tartışmaya başladı. Takım ihya oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.