Şimdi Ara

Yazıcıdan anlayan bakabilir mi? Cahil içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Deskjet Ink Advantage 1115 Yazıcı F5S21C
    bu yazıcıyı almayı düşünüyorum.Öğrenciyim günde max 40 syf pdf çıkartıcam.

Bunun kartusu ne kadar a doluyor tahmini?
    Yani eğer her bittiğinde kartus alıcaksam yandım.
    birde arkalı önlü pdfimi çıkartır mı ? bunun için ekstra birşey yapmam gerek mi?

Şimdiden teşekkür ederim

• ne kadara doldugunu bilmiyorum ama ucuzdur. lakin 5-10 dolumda kartus bozulur.

1 kartusla doluluk oranına göre 200 - 300 sayfa alırsınız. resimli cıktılar alırsanız bu rakam cok daha duser.

bu yazıcı en alt model arkalı önlü otomatik basmaz. pdf den once tek sayfaları yazdır deyin, onlar cıkınca kagıdı elinizle cevirip çift sayfaları yazdır deyin. ( yazıcıdan yazıcıya degişiyor bu ozellik netten ayrıntlılı bulabilirsiniz. manuel elle çift taraflı baskı diye aratın )
  • Siyah beyaz ağırlıklı çıktı alacaksan uzak dur kardeşim. Mürekkepli yazıcı paranı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Alacaksan siyah beyaz lazer olarak canon lbp6030 veya hp 1102 alabilirsin. Pahalı ama öteki yazıcıda da kartuş bitince kabul etmiyor bu sıkıntı. İlla orijinal kartuş alman gerekiyor.
  • Hocam kartuş dolumu yapılmıyor mu?

Max 200 tl ye çıkabilirim.senin söylediklerin eminim iyidir ama tuzlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • housem.d kullanıcısına yanıt
    Yapılsa bile çiplerden dolayı boş görünür ve yazdırmaz kardeşim. Mürekkepli hp yazıcım vardı az çekmedim bilirim. Yine de kullanan arkadaşlar varsa onlardan da çip sorunu olup olmadığı ile ilgili yorum bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.