Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi? (Acildir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye konusuna yazdım ama cevap veren olmadı. Hafta başı almam gerekiyor bir yazıcı. Pek de anlamıyorum bu konudan kartuşu toneri maliyeti, zamanım kısııtlı olduğu için detaylı araştırma da yapamadım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Konuya yazdığım şekilde;

1-fiyat üst limit)............................................................................: maximum 750 ye kadar çıkabilirim eğer değecek bir model varsa, ama 500-600 civarları iyidir çok fark yoksa
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100 civarı
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: renkli istediğimden ve renkli lazerler hakkında pek bilgim olmadığından yardıma ihtiyacım var bu konuda
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: farketmez, olmasa da olur.
    9- bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi

a4 için kullanılacak genelde. Normal günlük siyah beyaz evrak çıktıları ve fotokopi, tarayıcı ve arada fotoğraf falan çıkartmak istiyorum. Pazartesi Salı ya kadar almak istiyorum en kısa zamanda, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
    (Bir de acaba a3 baskısı olursa fiyat ne kadar değişir bilgilendirirseniz sevinirim. Mühendislik okuyorum çünkü yaklaşık 2 sene sonra nasipse mezun olacağım, belki teknik çizim çıktılarında falan lazım olur)

Not: Eğer bu fiyatlar gereksizse kullanacağım alan için nedeni ile açıklarsanız sevinirim. Açıkçası işim düştüğünde yazıcıyla uğraşmak istemiyorum, kartuş sorunu vs. gibi nedenlerle. Uzun ömürlü, sağlam, çok fonksiyonlu ve fonksiyonları kullanışlı olursa sevinirim. Hp Photosmart C3100 vardı, çok çektirdi bana sonunda attım çöpe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWS -- 17 Ekim 2015; 22:23:29 >

• A4 istiyorsan. HP 8610 alabilirsin. Muadilini satıyorum ve güzel bir fiyata. Normalde orijinal 450 Tl kartuşlar.

Dolum yapmana gerek yok zaten muadili uygun ve sıfır ürün. Yazıcı tarayıcı faks fotokopi wifi ve birçok özelliği mevcut.
    Cihazın ortalama fiyatı : 500-600 tl.

A3 istiyorsan orada işler değişir. 7500a - 7612 var hp de. Ortalama fiyat 700-950 arası.
    Bana kalırsa a3 lazım değil ise 8610. lazım ise 7500 a --- 7500 a orjinal kartuş 300-350 tl arası ama muadili cok uyguna verebilirim.

Tonerli a3 yazıcılar pahalı aylık cıktın cokta yok

Özelden ulaşabilirisiniz.
  • Hala almadıysanız, Uygun Yazıcı Tavsiyesi
  • Canon Maxify MB2350 aldım arkadaşlar. Bunun için de muadil var mıdır?
  • Merhaba,

Maxify serilerinin dolabilen ve bitmeyen kartuş sistemlere uzun zamandır piyasadadır. Aşağıdaki linkten dolabilen kartuşlarını temin edebilirsiniz. Saygılar.

Canon MAXIFY MB2350 Dolan Kartuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    17 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.