Şimdi Ara

Yazıcı Driver Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Benim sorunum HP 3920 Deskjet yazıcının sürücüsüyle ilgili. Yazıcının en son versiyon sürücüsünü kendi sitesinden download ettim hatta başka yerlerdende download ettim ve denedim ama yükleme sırasında desktop\temp\setup\hpzprl01.exe sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diye mesaj veriyor ve kurulum sona eriyor. İşin tuhaf tarafı belirtilen dosya olması gereken yerde. desktop\temp\setup\hpzprl01.exe dosya aynen burda sorun nedir acaba ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

yazıcıyı usb den çıkarın yazılımını uninstall edip kaldırın sitemi yeniden başlatıp program files klasöründe var ise kalan bölümünü silin regedit programıyla sistemi temizleyin + başlangıç segmesine çalışan hp yazılımı var ise kaldırın usb ye takmadan yazılımını yükleyin ileriki seviyelerde usb kablosunu takmanızı istiyecek takın devam edin..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • arkadaşlar nr yaptıysam olmuo profesyone çözümlrer bekliom
    Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • hayır o da deil pc taktığımda görüo görmezse haklısın sende ama sorun sistemde dosyayı bulmuo dio regeditten kaldırıp tekrar kurmaya çalışcam olmazsa kardeş senle msnden kouşabilir miyiz
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    ricoh driver sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.