Şimdi Ara

Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar

[COLOR="darkred"]Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı [/COLOR] (Sıfırdan Farksızdır)
    Ben bu ürünü gold bilgisayardan ilk aldığımda, hemen gidip bir kutu toner tozu aldım ve 1 adet sınırsız chip aldım. sizinde bildiğiniz gibi ilk satın alınmış yazıcılarda toner tozu veya mürekkep çok azdır, 1 veya 2 ayda toner bitti, bende yeni toner doldurmak istedim, ilk acemilik olunca toneri ağzına kadar doldurmayı başardım lakin toner tozuyla etrafı'da epey pislettim , bu sebeple kapı dışında yazıcıyı hava ile temizliyim dedim ve engel olarak gördüğüm(sonradan blade/toner bıçağı oldunu öğrendiğim) şeyi iki vidasından çıkardım temizlik yaptığım yerde kapının önünde yanıma koydum, havayla temizlik yaparken müşteri çocuk bıçağa basmış ve bıçak eğilmiş, neyse düzeltirim dedim :) tabi çok geçmeden bu toner bıçağının ne kadar hassas ve düzeltme ile kullanılamıyacağını öğrendim. gold bilgisayara gittim durumu anlattım beni tedarikçiye yönlendirdi, tedarikçi tel no aldı 2 hafta bekledim adam parça yok dedi bulamıyoruz, internette aramadığım site, istanbul kadıköy ve karşıda sormadığım yer kalmadı ama ürün yeni olduğundan hiç bir tedarikçi firmada bulamadık ürünü, neyse 1 ay sonunda pes ettim ve zaten yazıcıyı kolisine koyup bu güne kadar hiç açılmamacasına kaldırdım.eski kullandığım kartuşlu yazıcımı kullanmaya devam ettim. işte şimdi bu sıfırdan farksız yazıcıyı satmaya karar verdim. çünki blade bıçağı şimdi piyasada bol miktarda var taneside 5 tl, yapmanız gereken tek şey blade bıçağını alıp takmak.

[COLOR="darkred"]Link=[/COLOR] Xerox Phaser 3140 Wiper Blade

[COLOR="darkred"]Ürünün Fiyatı=[/COLOR]149TL ([COLOR="DarkRed"]Havale ile=[/COLOR])140TL

[COLOR="DarkRed"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı 149 TL Sanalpazar.com'da 44699840

[COLOR="darkred"]İçerik=[/COLOR]1 kutu Toner tozu(yarısı tonerin içinde toner full dolu, diğer yarısı kutuda), 1 adet sınırsız chip tonerde takılı ve ne olur ne olmaz diye ek olarak reset yazılım cd'si, 2 adet 500 sayfalık a4 kağıt, Kablolar, sıfır drum üzerine takılı diğeri yedek'te,yazılım cd'si, kullanım klavuzu.

[COLOR="darkred"]Teknik Özellikleri[/COLOR]
    [COLOR="DarkRed"]Marka:[/COLOR] Xerox
    [COLOR="darkred"]Model:[/COLOR] Phaser 3140
    Yazdırma hızı dakikada 19 sayfaya kadar
    Görev Döngüsü Maks. 10.000 görüntü/ay
    İlk sayfanın çıkış süresi, yazdırma 8 saniye
    Maksimum yazdırma çözünürlüğü 600 x 600 dpi (1200 x 600 gelişmiş
    görüntü kalitesine kadar)
    İşlemci 150 MHz
    Yazdırma belleği (standart/mak) 8 MB / 8 MB
    Bağlanabilirlik USB üzerinden doğrudan bağlantı

[COLOR="darkred"]Yazdırma özellikleri[/COLOR]

Kitapçık yazdırma, Sayfaya sığdır, N-yukarı, Bindirmeler, Poster
    yazdırma, Filigranlar
    Çift-taraflı çıktı
    Manuel
    Maksimum kağıt kapasitesi 251 sayfa
    Çıkış kapasitesi 80 sayfa
    [COLOR="darkred"]Kağıt kapasitesi Kaset 1 (Kağıt kaseti): [/COLOR]250 sayfa
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset):[/COLOR] 1 sayfa
    [COLOR="DarkRed"]Ortam türleri Kaset 1 (Kağıt kaseti):[/COLOR] Düz kağıt, Geri kazanılmış kağıt
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset): [/COLOR]Bond, Kart destesi, Zarflar, Etiketler,
    Antetli Kağıt, Hafif, Düz kağıt, Postcards, Geri kazanılmış kağıt,
    Asetatlar
    [COLOR="darkred"]Kağıt boyutu Kaset 1 (Kağıt kaseti):[/COLOR] Boyutlar: A4, A5, B5 JIS,
    Executive, Folio, ISO-B5, Yasal, A4, Oficio
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset):[/COLOR] Özel boyutlar: 76 x 127 mm to 216 x 356 mm
    [COLOR="darkred"]Kağıt ağırlığı Kaset 1 (Kağıt kaseti):[/COLOR] 60 to 105 gsm
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset):[/COLOR] 60 to 163 gsm
    [COLOR="darkred"]Uyumlu işletim sistemleri:[/COLOR] Windows® 7, Windows Vista®, Microsoft® Windows® XP (SP2)* veya daha yükseği,Mac
    ####################################################################

[COLOR="DarkRed"]Samsung 80GB 7200 RPM IDE HDD Kelepir(2 Adet Mevcuttur) [/COLOR]

Ürünler sorunsuz, Problemsizdir.IDE kablolarıyla birlikte verilecektir.

[COLOR="darkred"]Adet Fiyatı=[/COLOR]19 TL

[COLOR="darkred"]sanalpazar Link= [/COLOR]http://www.sanalpazar.com/Hdd-Samsung-80gb-7200-Rpm-Ide__isp44992035

[COLOR="darkred"]Anakart GIGABYTE GA-8VM800PMD-775 PİN DDR2 AGP SLOT (2 Adet Vardır)[/COLOR]

[COLOR="DarkRed"]Adet Fiyatı=[/COLOR]40 TL

[COLOR="DarkRed"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el Anakart GIGABYTE GA-8VM800PMD-775 PİN 40 TL Sanalpazar.com'da 40854859

Sorunsuz sıkıntısız, çalışmaktadır. Araka aynasıda mevcuttur.

[COLOR="darkred"]Teknik Özellikler [/COLOR]

[COLOR="DarkRed"]İşlemci [/COLOR]
    LGA 775 Intel® Pentium® 4

[COLOR="darkred"]Yongaseti

Kuzey Köprüsü: [/COLOR]

VIA P4M800 Pro

[COLOR="darkred"]Güney Köprüsü: [/COLOR]

VIA 8237R

Realtek 8100C Ethernet 10/100Mb LAN denetleyici

Realtek ALC 655 Ses Yongası

FSB 800 / 533 MHz FSB

[COLOR="darkred"]Bellek [/COLOR]

DDRII 533/400

2 x DIMM yuva

2GB

* Use of a Double-Sided memory module (the single chip is 512 Mbit) is required if you wish to install a 1 GB memory module.

[COLOR="darkred"]Genişleme Yuvaları
    [/COLOR]
    3 x PCI yuvası (PCI 2.2 uyumlu)

1 x AGP yuvası (8x/4x-AGP 3.0 uyumlu), sadece 1.5v görüntü kartlarını destekler

[COLOR="darkred"]Dahili G/Ç Bağlantı Noktaları [/COLOR]

1 x FDD konnektörü

1 x CD / AUX in

2 x SATA

2 x USB 2.0/1.1 (4 bağlantı noktası desteği)

1 x SPDIF in/out

2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE

[COLOR="darkred"]Arka Panel [/COLOR]

G/Ç 1 x VGA

1 x Seri port bağlantı noktası (COM)

1 x RJ45 LAN bağlantı noktası

1 x LPT

1 x PS/2 (Klavye/Fare)

3 x Ses bağlantı noktası (Hat-G/Hat-Ç/Mikrofon)

4 x USB 2.0

[COLOR="darkred"]Donanım İzleme [/COLOR]

Kasa kapağı durumu, işlemci voltajı ve fan hızı algılama ve raporlama özelliği

Sistem durumu algılama ve raporlama özelliği

[COLOR="darkred"]BIOS [/COLOR]

4 Mbit Flash ROM

[COLOR="darkred"]Diğer Özellikler [/COLOR]

Q-Flash™

EasyTune™ 5

Xpress™ 3

@BIOS™

[COLOR="DarkRed"]Form Faktör [/COLOR]

microATX
    244mm x 233mm

[COLOR="DarkRed"]Anakart Gıgabyte GA-8S648FX -775pin DDR 3GB RAM DESTEKLİ AGP SLOT[/COLOR]

Sorunsuz sıkıntısız, çalışmaktadır. Araka aynasıda mevcuttur.

[COLOR="darkred"]Fiyatı=[/COLOR]40TL

[COLOR="DarkRed"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el Anakart Gıgabyte GA-8S648FX - 775pin 40 TL Sanalpazar.com'da 40854259

[COLOR="darkred"]İşlemci [/COLOR]

LGA 775 Intel® Pentium® 4

[COLOR="darkred"]Yongaseti

Kuzey Köprüsü: [/COLOR]

SiS648FX

[COLOR="darkred"]Güney Köprüsü: [/COLOR]

SiS964 MuTIOL® Media I/O

ICS 1883 LAN PHY

Realtek ALC 655 Ses Yongası

2Mbit flash ROM

[COLOR="darkred"]FSB [/COLOR]

800 / 533 MHz FSB

[COLOR="darkred"]Bellek [/COLOR]

3 x DIMM yuva

3GB

[COLOR="darkred"]Genişleme Yuvaları [/COLOR]

5 x PCI yuvası (PCI 2.2 uyumlu)

1 x AGP yuvası (8x/4x-AGP 3.0 uyumlu), sadece 1.5v görüntü kartlarını destekler

[COLOR="darkred"]Dahili G/Ç Bağlantı Noktaları [/COLOR]

1 x FDD konnektörü

SPDIF Çıkış (opsiyonel aksesuar kablo ile)

1 x CD / AUX in

2 x SATA

2 x USB 2.0/1.1 (4 bağlantı noktası desteği)

2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE

[COLOR="darkred"]Arka Panel G/Ç 2 x COM[/COLOR]

1 x RJ45 LAN bağlantı noktası

2 x USB 2.0/1.1 bağlantı noktası

1 x LPT

1 x PS/2 (Klavye/Fare)

3 x Ses bağlantı noktası (Hat-G/Hat-Ç/Mikrofon)

[COLOR="darkred"]Donanım İzleme [/COLOR]

Kasa kapağı durumu, işlemci voltajı ve fan hızı algılama ve raporlama özelliği

Sistem durumu algılama ve raporlama özelliği

[COLOR="darkred"]Diğer Özellikler[/COLOR]

Q-Flash™

EasyTune™ 4

Xpress™ Kurulumu

@BIOS™

[COLOR="darkred"]Form Faktör [/COLOR]

ATX 295mm x 223mm

[COLOR="DarkRed"]Anakart+işlemci+Orjinal Fan Kelepir[/COLOR]

[COLOR="darkred"]1)[/COLOR]Anakart GIGABYTE GA-8VM800PMD-775 PİN DDR2 AGP SLOT
    [COLOR="darkred"]2)[/COLOR]İntel P4 3.06 İşlemci + Soğutucu Fanı

[COLOR="darkred"]Fiyatı=[/COLOR]59TL ([COLOR="DarkRed"]Havale/Eft ile)[/COLOR]= 54 TL

[COLOR="darkred"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el Anakart+işlemci+Orjinal Soğutucu Fan Kelepir 59 TL Sanalpazar.com'da 42918550

Ürünler sorunsuz, problemsiz çalışmaktadır

Ürünler işlemci fan arası termal macun sürülerek Anakarta Takılı Çalışır Vaziyette Gönderilecektir.

[COLOR="DarkRed"]Anakart+Ram+işlemci+Orjinal Soğutucu Fan[/COLOR]

[COLOR="darkred"]1)[/COLOR]Anakart Gıgabyte GA-8S648FX - 775pin DDR (3 GB RAM DESTEKLİ AGP SLOT)
    [COLOR="darkred"]2)[/COLOR]İntel P4 3.06 İşlemci + Soğutucu Fanı
    [COLOR="darkred"]3)[/COLOR]Metrix 512 Mb DDR RAM

[COLOR="darkred"]Fiyatı=[/COLOR]64 TL ([COLOR="DarkRed"]Havale/Eft ile)[/COLOR]= 59 TL

[COLOR="darkred"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el Anakart+Ram+işlemci+Orjinal Soğutucu Fan Kelepir 64 TL Sanalpazar.com'da 43430584

Ürünler sorunsuz, problemsiz çalışmaktadır

Ürünler işlemci fan arası termal macun sürülerek Anakarta Takılı Çalışır Vaziyette Gönderilecektir.

[COLOR="DarkRed"]AMD Athlon 64 3.2 İşlemci+Soğutucu Fanı[/COLOR](Toplam 6 Adet Vardır)

Sorunsuz Problemsiz Çalışmaktadırlar.

[COLOR="darkred"]Adet Fiyatı=[/COLOR]19 TL [COLOR="DarkRed"]Havale İle=[/COLOR]18 TL

[COLOR="DarkRed"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el İşlemci AMD Athlon 64 3.2+Soğutucu Fanı 19 TL Sanalpazar.com'da 40853584

[COLOR="DarkRed"]İntel P4 3.06 İşlemci + Soğutucu Fanı[/COLOR](Toplam 5 Adet Vardır)

Sorunsuz Problemsiz Çalışmaktadırlar.

[COLOR="DarkRed"]Adet Fiyatı=[/COLOR]19 TL [COLOR="DarkRed"]Havale İle=[/COLOR]18 TL

[COLOR="darkred"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el İşlemci p4 3.06+Soğutucu Fanı 19 TL Sanalpazar.com'da 41148191

[COLOR="DarkRed"]Samsung SyncMaster 793 DF Mönitör (17'' Düz Flat)[/COLOR]

Adet Fiyatı=34TL([COLOR="DarkRed"]Havale İle= [/COLOR]27 TL)

[COLOR="DarkRed"]Sanalpazar Linki=[/COLOR] 2. el Samsung SyncMaster 793 DF Mönitör 17 Düz Flat 34 TL Sanalpazar.com'da 44307288

Monitörler tertemizdir, hiç bir sorunu problemi yoktur resimde ne görüyorsanız odur.

[COLOR="DarkRed"]Not:[/COLOR] Normal crt ile karıştırmayın, monitör camı bombeli değil dümdüzdür. Arka kasasıda kocaman büyük değil zariftir. Kısacası düz flat monitördür.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar Yazıcı/Anakart/Hdd/Cpu Kelepir Fiyatlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.