Şimdi Ara

Yazdığım beş öyküyü paylaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://kisacumleler.blogspot.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyküler kısadır, okumak fazla zamanınızı almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle emeğinize sağlık.

Ancak bu forumda bu tür konular artık eskisi gibi rağbet görmüyoe, hatta neredeyse hiç görmüyor.

Yazdıklarınız tarz ve konu olarak ilgimi pek çekmeyen konular hakkında, yine de hepsini okudum. Yaşınızı merak ediyorum bir de onu belirteyim.

Bir Önerim Var = Komik değildi diyebilirim ki komedi amaçlı yazmadığınızı düşünüyorum.

Suzan= güzel bir mesaj vermeye çalışmışsınız ancak etkileyiciliği pek yok, yine de ilkokul ve ortaokul ders kitaplarında okutulabilecek potansiyelde olduğunu düşünüyorum.

'Tokat' bir şehir ismi değil= Anlayamadım, özellikle sonlarını.

Talih Gazı= Yine güzel bir mesaj vermeye çalışmışsınız ancak olay akışı biraz düzensiz gibime geldi.

Şafak Vakti Geldi= Aralarında en çok beğendiğim bu oldu. Ellerinize sağlık.

Kısa hikayeler tadını damağında bıraktıklarından kişisel olarak pek tercih etmem ancak umarım bu konuyla daha çok ilgilenen kitlelerle, kişilerle karşılaşırsınız, ellerinize sağlık.

Bu arada bugün ilk kez bir kısa hikaye denemesi yaptım, ilgileniyorsanız bakmanızı tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/ask-acisi-ceken-npc-ler-kisa-hikayem--130073157

Yazmak güzel bir iş, bence devam etmelisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hikayenizde teknik terimler var. Tür olarak bilim kurgu sanırım. Anlamakta zorlandım biraz.

Geçen yaz öykü atölyesine gidip, iki ay eğitim aldım. Bu alanda üretmek istiyorsanız, eğitim almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı çekiç

Hikayenizde teknik terimler var. Tür olarak bilim kurgu sanırım. Anlamakta zorlandım biraz.

Geçen yaz öykü atölyesine gidip, iki ay eğitim aldım. Bu alanda üretmek istiyorsanız, eğitim almanızı tavsiye ederim.

Kusura bakmayın hocam sanırım "Konu Dışı" bölümüne nadiren giriyorsunuz.

Ben kısa hikaye türünde neredeyse hiç yazmam ancak aylardır açılan kız konularından, bunalım konularından gına geldiği için böyle bir farklılık yapayım dedim, yani bu işten tabi ki sizin anladığınızın yarısı kadar bile anlamıyorumdur. Ben sadece bu tür sorunları olan arkadaşlara dolaylı yoldan mesaj vermek istedim.

Başarılar dilerim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 26 Kasım 2017; 16:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı çekiç

Hikayenizde teknik terimler var. Tür olarak bilim kurgu sanırım. Anlamakta zorlandım biraz.

Kusura bakmayın hocam sanırım "Konu Dışı" bölümüne nadiren giriyorsunuz.

Ben kısa hikaye türünde neredeyse hiç yazmam ancak aylardır açılan kız konularından, bunalım konularından gına geldiği için böyle bir farklılık yapayım dedim, yani bu işten tabi ki sizin anladığınızın yarısı kadar bile anlamıyorumdur. Yani ben sadece bu tür sorunları olan arkadaşlara dolaylı yoldan mesaj vermek istedim.

Başarılar dilerim =)

Aslında eğitim almanız şart değil, internetten de döküman bulabilirsiniz sanırım. Hemen pes etmeyin. Yazmaya devam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.