Şimdi Ara

Yazda 3 senenin konusu biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, orta derecede bi anadolu lisesinde sayısalcıyım. 3 sene boyunca yazılıları geçmek için çalıştım sadece, yani konularda uzman değil sadece temelim var diyebilirim.
    Sorum şu, bu yazın günde en az 5-6 saat çalışarak 3 senenin (9-10-11) konuları biter mi? Her gün 1 YGS + 1 LYS konusu bitirip pazar günleri tatil yapmayı planlıyorum. Planım yazın konu eksikliklerini tamamen kapatıp 12. sınıfta sadece test + deneme çözmek.

Cevap verebilirseniz teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveHater -- 5 Haziran 2012; 15:17:38 >

• benimde hedefim bu düzenli çalışırsak biter aslında.
  • anasını bile .... bitirirsin hacı
  • ben 20 güne 4 senenin konusunu bitirecem ey yavrum eyy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ygs mat 24 konu,fizikte bunun gibi sen hesapla günde 1 ygs bitirirsen ne olur.
  • 1 ayda 4 sene bitirmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ant

ben 20 güne 4 senenin konusunu bitirecem ey yavrum eyy

Aynen dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ant

ben 20 güne 4 senenin konusunu bitirecem ey yavrum eyy

Oda bişeymi ben 1 haftada lys feni baştan tekrar edecem
  • takip
  • eyvallah beyler sağolun :D aslında bitirsek süper olur ya. 12. sınıfta da iyice konuları oturttuk mu demeyin keyfimize valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yagami-kun

eyvallah beyler sağolun :D aslında bitirsek süper olur ya. 12. sınıfta da iyice konuları oturttuk mu demeyin keyfimize valla :)

Hocam bende 12'ye geçtim planım olabildiğince konuları bitirmek (Mat1-Geometri öncelikli).Ben EA'yım yüküm daha hafif.Sence türev,limit,integral konularını henüz hiç görmemişken çalışsak anlarmıyız dersin?
  • Bitmez bitermi hiç ama diyosanki ben soru cozmeyecem okuyup geçecem hertürlü biterde ne gereği var ygs yi adam akıllı bitirmeyi hedefliyorum bende 12. sınıfta lys konularını hallederiz diye düşünüyorum.
  • bitmez. bitse bile hiç birşey anlamazsın. yaz bittikten sonra herşey birbirine karışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

bitmez. bitse bile hiç birşey anlamazsın. yaz bittikten sonra herşey birbirine karışır

+1 sonuçta motor değil insanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.