Şimdi Ara

Yaza Uygun Düğün Davetiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Düğün davetiyesi önemi kadar içerisinde kullanılan süsleme ve yazı karakteri de önem taşımaktadır.
    Düğün Davetiyesi 'nin kendini göstermesini sağlayan unsur ise kağıt tipidir. Kendinden hareketli dokusu bulunan kağıtlar, kalın yapılı kağıtlar ve ince kağıtlar kullanılmaktadır. Tercihen kalın kağıtlar daha güçlü ve klasik bir görüntü oluşmasına yardımcı olmaktadır. Salon düğünlerin ve dış mekan düğünlerinde hem ince hem de kalın kağıt kullanımı ile davetiye seçenekleri bulunmaktadır. Fakat en önemli olan nokta kullanılan materyalin kalitesidir. Davetiye oluşturulurken kaliteli kağıt çeşidi kullanımı sağlanmaktadır.

    Bir Yaz Davetiyesi Seçimi

    Davetiye oluşturulurken öncelik çiftin davetiyeyi beğenmesidir. İçinize en çok sinen davetiyenin bulunması için seçenekleri değerlendirmeniz önemlidir. Seçilen renkler ve yazı tipinde kullanılan renk ve karakter davetiyeyi bir üst noktaya taşımaktadır. Metni nasıl bir dilde kullanıyorsanız, yazı karakterin de buna uygun olarak seçebilirsiniz. Metin dilinde şık bir anlatım kullanarak, kalın kağıt seçimi sağlayıp açık mavi bir kağıt kullanabilirsiniz. Kağıdın büyük ve kare şeklinde olmasını seçebilirsiniz.

    Yaz Davetiyesini Ayrıntılar İle Güzelleştirin

    Üzerinde kullanacağınız yazı karakteri kıvrımlı harfle eşliğinde koyu mavi ya da gri renkte tercih edip, kağıt kenarlarında beyaz renkte etnik çiçek desenleri kullanın. İşte bu davetiye tam anlamı ile kumsal düğününe uygun ve yaz temalı bir davetiye olacaktır. Tercihe bağlı olarak davetiyede açık mavi tül detayları ya da kum kahvesi renkte yazılan gelin damat ve aile birey adları yer alabilir. Bir köşede ayrıntılı ifade ile adres ve saat bildirimi yapınız.



    Sitemiz :https://www.livadavetiye.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.