Şimdi Ara

YAZ TATİLİNDE ÇALIŞACAĞIM AMA NEREDE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Malum artık yaş geldi de geçiyo bu ay 17 yaşıma basacağım. Artık bu yaz tatilinde çalışmam lazım fakat kendime uygun bir şey bulamıyorum. Babam da muhasebecilik yapıyor yani onun yanında da çalışamam. Sizce nerede çalışabilirim ? İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. (sadece 1,5 ay çalışacağım..)

• Güzel bi yerde komilik yap günlük olarak çalış para kazanırsın ozamn
  • Edit: yanlış anlaşılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumpshot -- 7 Mayıs 2012; 17:26:53 >
  • Komilik yap demiş adam ne demiş.
    http://www.nedirnedemek.com/komi_nedir
  • Oo arkadaşlar özür dilerim. Okul yorgunluğuyla komiliği komiklik diye okumuşum hay allah. Neyse haklısınız o da olabilir. ama yazlık bir yerde daha önce sadece 1 günlüğüne garsonluk yaptım. Tam çalışmak sayılmazdı ama yine de insanların senin küçük yaşta olduğunu görünce senin üstünden espri yapıp dalga geçme çabaları hoşuma gitmiyordu. Ama geçen gün madoya gittim sordum olabilir dediler. bakalım hala arayıştayım
  • bizim burda nargile kafeler ve satış mağzaları 600-900 lira arası maaşla çalıştırıyorlar yazın kafelere giden çok olduğu için özellikle nargile kafelerde elemana ihtiyaç oluyor benim çoğu arkadaşım orlarada çalışıyor staj yapmasam bende orda çalışıcam (Yer zeytinburnu yaş 17 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Komilik yap demiş adam ne demiş.
    http://www.nedirnedemek.com/komi_nedir

Komilik yap demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KOMİLİK
    KOMİLİK
    KOMİLİK
    KOMİLİK
    KOMİLİK
    KOMİLİK
    KOMİLİK

edit: 50 kere okudum ne saçma bir kelimeymiş komilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 7 Mayıs 2012; 18:04:01 >
  • rusçan varsa Antalyaya git bro
  • Komilik hakkaten boktan bi kelime ya 5 ten fazla okuyunca kendimi mal hissettim :D Neyse ya bu matbaacılardaki getir götür işleri ? veya bilgisayarcılardaki işler falan nasıldır ? para çok önemli değil 400 liradan yüksek hepsi olur :)
  • Dominos yada Burger King'de çalışabilirsin yaş sorun olmaz.Maaş da iyidir.

Ama her türlü küfre ezilmeye ve hakarete karşı hazırlıklı ol girmeden önce.
  • geçtiğimiz yaz bi arkadaşım arkeoloji müzesinde çalışmıştı 2 ay. Parası da 650 lira gibi bir şeydi. Mesai saatleri de 7-4 arasıydı. Her şeyiyle bana uygun bi iş. Temizlik, resepsiyon, yabancı dil falan var. Ama acaba beni de alırlarmı ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.