Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı yeni gördüm ben de mayıs başında başladım 112 kilo ile ve an itibariyle 103 kiloyum. diyet ve spor salonunda 3 gün ağırlık çalışması 2 veya 3 gün kardiyo çalışması ile verdim. beni de ekleyebilirsiniz.
  • Amerikada yasiyorsun sanirim, myfitnesspal ve chipotle burrito! tam amerikali stili. :)

Acaba turkiyeye gelecekmi bilgin varmi chipotle hakkinda? Tadi nasil cok ovuyorlar :(
  • güncel

arkadaşlar, yaz aylarının gelmedi ile havalar ısınmaya başladı. vücudun suya olan ihtiyacı daha da arttı. kilo vermek isteyenlerin günde en az 3 litre su içmesi gerekiyor.

hiçbirşey yapamıyorsanız günde 3 litreden fazla su içmeye çalışın. su tok tutar, sindirimi çalıştırır, yağları yakar. böylece daha hızlı kilo verirsiniz.

ayrıca şekersiz yeşil çay inanılmaz derecede yağ yakmaya yardımcı oluyor.

hepinize kolay gelsin...
  • hocam benim 87'yi siler misin,ben ilerde güncelleceğim,zaten dertleşme amacıyla yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Amerikada yasiyorsun sanirim, myfitnesspal ve chipotle burrito! tam amerikali stili. :)

Acaba turkiyeye gelecekmi bilgin varmi chipotle hakkinda? Tadi nasil cok ovuyorlar :(

Evet amerika'dayim. Tadini soyle anlatmak gerekirse, su benim diyette olmadigim zamanlar gunde 2 ogun patlattigim 1500 kalorilik bir bomba meksika yemegi... tadi falan mukemmel tam bizim damak tadimiza uygun. Hatta butun meksika yemekleri mukemmel. cok bol kepce.
    turkiye'de o kadar buyuklukte bir tabaga 2 kisi doyar :)

Chipotle'nin yaninda daha fastfood olarakta taco bell vardir. Taco bell icin zamaninda girisimlerde bulunmuslar ancak basaramamislar. Sanirsam turkiye haklari birisinde mevcut ama sadece haklari var. Sanirsam bir yer acip yiyecekleri getirebilecek yada turkiyede urettirebilecek kapasiteye mevcut degiller.

Sahsen chipotle'yi turkiyeye getirmeyi encok istiyenlerden biriyim. Ancak bu is icin en az 2-3 milyon dolar hazir olmasi gerekiyor. hatta birkac operasyon plani icin en az 10 milyon dolar gerekli. McDonalds'in biraz daha saglikli gozuken ve daha kuul gozuken bir versiyonu yani satar. Bir kac tip yemek olmasina ragmen kombinasyonlar mukemmel.

taksimde bir yerlerde meksika restoranti varmis denemeni oneririm.

ayrica bu aralar acayip subway'e kaydim. 400 kalorilik sandwichler hayatimi kurtariyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

quote:

Amerikada yasiyorsun sanirim, myfitnesspal ve chipotle burrito! tam amerikali stili. :)

Evet amerika'dayim. Tadini soyle anlatmak gerekirse, su benim diyette olmadigim zamanlar gunde 2 ogun patlattigim 1500 kalorilik bir bomba meksika yemegi... tadi falan mukemmel tam bizim damak tadimiza uygun. Hatta butun meksika yemekleri mukemmel. cok bol kepce.

Chipotle'nin yaninda daha fastfood olarakta taco bell vardir. Taco bell icin zamaninda girisimlerde bulunmuslar ancak basaramamislar. Sanirsam turkiye haklari birisinde mevcut ama sadece haklari var. Sanirsam bir yer acip yiyecekleri getirebilecek yada turkiyede urettirebilecek kapasiteye mevcut degiller.

Sahsen chipotle'yi turkiyeye getirmeyi encok istiyenlerden biriyim. Ancak bu is icin en az 2-3 milyon dolar hazir olmasi gerekiyor. hatta birkac operasyon plani icin en az 10 milyon dolar gerekli. McDonalds'in biraz daha saglikli gozuken ve daha kuul gozuken bir versiyonu yani satar. Bir kac tip yemek olmasina ragmen kombinasyonlar mukemmel.

ayrica bu aralar acayip subway'e kaydim. 400 kalorilik sandwichler hayatimi kurtariyor. :)

Sanslisin o zaman. Amerika tam bodybuilding ülkesi zaten, sporcu ürünleri, gıdalar bir çok şeyin temeli orda atılıyor. Türkiyede bu alan çok kısıtlı.

Matt ogus var youtubedan takip etmeni öneririm. Ben ordan duydum 165lbs 170 cm boylarinda define birisi, hergun burrito yiyor macro tutarak. Yani diyetteykende yiyebilirsin protein orani yuksek gordugum kadariyla (80 gr)

Subway türkiyede var allahtan. Bende severim özellikle hindi fileto çok iyi.

Umarım chipotle gelir türkiyeye. Subwayden sonra rakip gelir BK, MCdonalds gibi klişe zincirler halen yok gibi satmakta özellikle geceleri. Gelirse her türlü tutar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Hocam benide ekleyebilirsin. Kilo 99 boy 1.82

Her gün sabah 6-7 arası yürüyüş-koşu akşam 9-10 arası yürüyüş koşu yapsam ağır gelir mi yoksa günde 1 saat yeter mi ? Bir de ben 350 m parkurda 1 tur yürüyüp 1 tur koşmak mı daha iyidir 10 tur yürüyüp 10 tur koşmak mı ?
    ben 1 hafta boyunca oyle yaptim hic agir gelmedi. ustune 3-4 kere havuz ekledim. 45dk civari. Dahada enerjik oldum. Bomba gibi hissettim kendimi :) Terlemeyi ozledigimi farkettim. tabiki herkesin bunyesi farkli. ben sadece yurudum. dun itibariyle kosmayada basladim. 150 kilodan 133 e kadar dustum :) yaklasik 1 bucuk ay olcak :)

eger vucudun ham ve daha once spor yapmamissan. ilk (hizli tempolu) yuruyusle baslamani oneririm. kosu vucudundaki kaslari yorabilir, acitabilir. ters sakatlik olabilir. ayrica acma-germe hareketlerini kesinlikle yapmani oneririm.

basarilar gazan mubarek olsun :)

Hocam bu sabah gittim agir gelmedi ve su an kendimi daha dinc hissediyorum. Ben daha dun basladim diyete ve ilk hafta protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum ara ogunlerde de ayran icicem yada yogurt yiyicem gittigim diyetisyen boyle yaparsam yaglari daha cabuk yakacagimi soyledi

eger myfitnesspal gibi birsey ile gunluk kalori miktarini kaydedebilirsen cok motivasyonlu olursun. Sahsen beni ilk motive eden program o oldu. Onunla basladim.
    daha sonra pedometre gunluk hareketlerimi kaydettim ve harcadigim kalorileri gordum. Bunlarin birlesmesinden ortaya cikan sonuc tartida gozuktu. Ve boyle devam ediyorum.

Bu hesaplari yaparken insanin yiyecegi varken bile yemek istemiyor. Cunku programina sadik kalmaya calisiyorsun. kalori hesabi cok onemliymis ben onu anladim.
    Ayrana yogurda cok yuklemme porsiyonlarini dusuk tut. Mesela activia nin meyveli yogurtlari 60 kalori 110gr ondan yiyebilirsin. Oturup ara ogune yogurt sokacam diye kase kase yogurt yeme o zaman bir ise yaramaz.

hedef 110 olmadi 100 :) sonrada basliyacagim basmaya agirliklari.
  • quote:

quote:

quote:

Sanslisin o zaman. Amerika tam bodybuilding ülkesi zaten, sporcu ürünleri, gıdalar bir çok şeyin temeli orda atılıyor. Türkiyede bu alan çok kısıtlı.

Matt ogus var youtubedan takip etmeni öneririm. Ben ordan duydum 165lbs 170 cm boylarinda define birisi, hergun burrito yiyor macro tutarak. Yani diyetteykende yiyebilirsin protein orani yuksek gordugum kadariyla (80 gr)

Subway türkiyede var allahtan. Bende severim özellikle hindi fileto çok iyi.

Umarım chipotle gelir türkiyeye. Subwayden sonra rakip gelir BK, MCdonalds gibi klişe zincirler halen yok gibi satmakta özellikle geceleri. Gelirse her türlü tutar yani.

Sen bu videodan bahsediyorsun sanirsam :D

http://www.youtube.com/watch?v=iB4DCCf4v78

Ama benim yaptirdigim bundan daha fena birsey. Belki arastirmissindir. Ben tabagin icine tortillayi koyduruyorum. Normalde o tortillayi kapatabilmeleri icin daha az koymalari gerekiyor. :) Resimler geliyor birazdan :)
  • 2. resim chipotleden digerleri normal meksika lokantasi eskiden boyle yerdim iste :)
     YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]
  • DKaNTr D kullanıcısına yanıt
    Ben şuan Türkiyede olduğumdan tatma fırsatı bulamıyorum malesef. Pariste şubesi açılmış, fransaya gidersem uğrayacağım kesin.

Onun yediği burrito ama matt ogus o değil.

http://www.youtube.com/watch?v=tmw1yIkct60 08:08 de yiyor. Hatta bir günde 3 tane yediğini bile görmüştüm o derece bağımlı. Yani diyetteyken macrolara bunlara yer ayırırsan istediğini yiyebilirsin matt ogus, benim gibi. Bende ciğer kavurma yiyorum macrolara yer vererek. Eh türklük kanımızda var :)
  • DKaNTr D kullanıcısına yanıt
    3. resimde leziz görünüyor! 2. resimde ne demek istediğini anladım. Ama o şekilde yemek zor ya :) kaplattır en iyisi götür.

Türkiyeye gelme planın varsa 0 kalorili pam spreylerini stokla mutlaka. Türkiyede yok.
  • quote:

Ben şuan Türkiyede olduğumdan tatma fırsatı bulamıyorum malesef. Pariste şubesi açılmış, fransaya gidersem uğrayacağım kesin.

Onun yediği burrito ama matt ogus o değil.

http://www.youtube.com/watch?v=tmw1yIkct60 08:08 de yiyor. Hatta bir günde 3 tane yediğini bile görmüştüm o derece bağımlı. Yani diyetteyken macrolara bunlara yer ayırırsan istediğini yiyebilirsin matt ogus, benim gibi. Bende ciğer kavurma yiyorum macrolara yer vererek. Eh türklük kanımızda var :)

adam butun chipotleyi cekmis yaa anlatacak bisey biraktirmamis yani. noktayi koymus. orda 2 cesit var bir sardirabiliyorsun 2. catal bicak. Ben yarisini bitiriyorum ondan sonra sariyorum. Cifte zevk yasiyorum :) turk olup bogaz duskunu olmamak zor :) burda adamlarin dogru duzgun yiyebilecekleri bisey yok bunlar disinda :)

pam spraylere ihtiyacim olmadi cunku yemek pisirme gibi ihtimalim olmuyor. ama ileride olucak gibi bunu yazdim kenara :)

su anda sadece subway takiliyorum. Genellikle steak and cheese yada chicken patty protein olarak yuksekler yaklasik gunluk 60gr falan geliyor. bu sabah 6inch yedim aksamada bir 6 inch tamamdir :)
  • Şu an 110 kiloyum.Hedef 85.
    Derslerim 16 Eylül'de başlayacak 100 günüm var.25 kilo verebilirim diye düşünüyorum.
    Hadi bismillah.

Benide ekleyin hocam lütfen.
  • Bende mayıs 2 den beri spora başladım aynı zamanda diyet yapıyorum...
    Amacım temmuz 10 a kadar 80 kiloya düşmek....
    Başladığımda 97 kiloydum...
    Haziran 2 de tartıldığımda 89.6 idim.
    Ramazana kadar da 80 kg olursam çok mutlu olacağım
    ve eski elbiselerimi giyeceğim..
    Tabi bazı yeni aldıklarımı da saklamak zorunda kalacağım
    İnşaallah....
    Burdan bende paylaşırım....
    Bence bazılarının yaptığı gibi her gün tartılmamak lazım...
    Mutlaka belli bir zaman geçmesini beklemeli...
    Yaklaşık olarak beş yıldır 95 civarındaydım...
    Sonra kışın 2-3 kg aldım.....
    Böylece dev bir cüsseye sahip oldum...
    3 senedir her martta olduğu gibi spora başlayacağım...
    Deyip durdum....
    Bu senede öyle oldu....
    Mart ,nisan derken .mayıs 2 de her şeyi arkama alıp
    BEN BAŞLIYORUM DEDİM.....
    Böylece beni engelleyen her şeyi ben engelledim......
    Tabi bununla bitmedi....
    Çok ciddi bir şekilde diyete de başladım..
    Kalkıyorum domates yiyorum,yatıyorum salatalık yiyorum.....
    Mümkün olduğunca tatlı ,tuzlu,hamur işini kesinlikle yemiyorum....
    Kilo vermek eski elbieselerin rahatlıkla üstüne oturması müthiş bir keyf veriyor...
    Bu yolda olan herkese başarılar dilerim.....
    En önemli şey YAPARIM demek herhalde......
    YAPARIM...YAPARIM......YAPARIM....
  • Yaklaşık 3 ay önce başlayan rejim programımda bugün itibarıyla hedefime ulaşmış ideal kilom olan 74 kiloya inmiş bulunmaktayım. 3 ay süresince 85,2 kilodan 11,2 kilo vererek bu yolculugu tamamladım. Tüm rejimdeki arkadaslara kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

@thedealer

hocam ben 1.97 boy 146 kg idim 1 ay evvel ve en fazla aralıksız 15 dk yürüyebiliyordum tempolu ve şuan 136 kg'yum 1 aydan beri hergün spor yapıyorum şuan tam aralıksız 2 saat yürüyebiliyorum!!! Tempolu hemde ve çok keyifleniyorum kademeli olarak arttırabilirsen çok iyi olur.

Başarılar.

hocam senle ben ayni sayiliriz. Boy 2.04, 150 kilodan basladim. 133 civariyim. Hala devam ediyor musun? Gerci kesin ediyorsundur. Spor guzeldir. Bagimlilik yaptiginda birakmak istemezsin :) Simdi durumlar nasil?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

@thedealer

hocam ben 1.97 boy 146 kg idim 1 ay evvel ve en fazla aralıksız 15 dk yürüyebiliyordum tempolu ve şuan 136 kg'yum 1 aydan beri hergün spor yapıyorum şuan tam aralıksız 2 saat yürüyebiliyorum!!! Tempolu hemde ve çok keyifleniyorum kademeli olarak arttırabilirsen çok iyi olur.

Başarılar.

hocam senle ben ayni sayiliriz. Boy 2.04, 150 kilodan basladim. 133 civariyim. Hala devam ediyor musun? Gerci kesin ediyorsundur. Spor guzeldir. Bagimlilik yaptiginda birakmak istemezsin :) Simdi durumlar nasil?

Evet hocam devam ediyorum bu aralar biraz boğazı kaçırdım, 128 KG'ya düştüm. Yardırmaya devam :)
  • bugün diyetimin 73.günü bitti. başlangıç kilom 105.1 şuanki kilom 84.7 şükür iyi gidiyorum. diyetimde çok zorlandığım zamanlar oldu ve 2,3 gün tam anlamıyla bozdum. ancak hemen toparlanıp devam ettim iyi oluyor böyle bozmak tatil gibi sonra kırılan direnciniz güçleniyor rahat devam edebiliyorsunuz. amacım ramazana 75 kilo olarak girmek. son bir ay biraz daha sıkılaştıracağım diyetimi.. farkı şöyle söyleyeyim artık çok daha fazla yürüyebiliyorum tıkanma olmuyor. görünüş olarak fark inanılmaz fazla bildiğin obez görünümünden şuanda normal şişman biri oldum. şöyle söyliyim 105 kilodayken içine giremediğim 36 beden pantolonu şuan çok rahat giyiyorum kemerle 5.deliğe sıkıştırarak yoksa düşüyor :) içine giremediğim L beden gömlek çok rahat oluyor şuan mutluyum bol eşortmandan başka bişe giyemeyen ben şuan istediğimi giyebiliyorum çok şükür. herkeze kolay gelsin istediğiniz kiloya ulaşmanız dileğiyle..
  • nasıl bir diyet yapıyorsunuz acaba
  • Arkadaşlar,

Günde 2-3 fincan YEŞİLÇAY-MATE demleyip için (aktardan alın demle, hazır almayın)

Mate = karnınızı tok tutuyor
    Yeşil çay = yağ yakıyor

147 KG'dan 128 KG'ya bununla indim ve devam diyorum...

Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.