Şimdi Ara

Yaz mevsiminden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece sivrisinek sesinden uyunmaz, gündüz sıcaktan dışarı çıkılmaz. Yaz mevsimini seven insanları asla anlamayacağım. Karakter yoksunu sivrisinekler yüzünden uyuyamıyorum sinirler bozuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temmuz doğumluyum. Yaz mevsiminden nefret ederim. 4 mevsim kış olsa dediğimde afallıyorlar.

Bedenimizi mi yaralım bu sıcaklardan veya çırıl çıplak sokaklarda mı dolaşalım. Fena sıcak yanıyoruz be.

Kışın yapıyorsun sıcak bir çikolata kendine geliyorsun, soğuk içecekler vesaire...

Ben oldum hadi eyvallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Camlarda sineklik var sivriler gelmiyor ama ince sinek dediğimiz ufacık sinekler sineklikten geçip geliyor hele bide ışık yanıyorsa odada sinekler hücüm ediyor eve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı seven insanlar aylarca tatil yapan kişiler oluyor genelde. Sıcağa dair hiçbir şeyi sevmem, sıcak duş, sıcak içecek... Sıcağa toleransım da aşırı düşüktür, bir çay veya kahve bir yudum alsam dilim yara olur, duşta suyun sıcaklığını biraz kaçırsam bedenim kızarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 4 Haziran 2019; 2:31:26 >
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kışı sevmiyorum. Sürekli kapalı havalar, çamurlu karlı yollar, kat kat elbise giymeler, hastalıklar, doğalgaz faturaları vs. gibi bir çok nedenden dolayı.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Tek ben varım sanıyodum.

Teşekkürler arkadaşlar.

• melankolik veletler anlamaz bu havaların kutsallığını,ilkbahar-yaz bunlar kutsal mevsimlerdir

dünyanın en dertsiz ve refah dolu ülkesi Norveç'te intihar oranları bu yüzden yüksek,güneş görmüyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benimde sevmememin nedeni aşırı terleme oluyor bende nemden dolayı alnımda saç diplerinden başlıyor ter aşağı doğru böyle alnıma yüZüme akıyor nedret ediyorum çok kötü hissediyorum hele birde otobüsteyseniz içerdeki nefes ter kokusu bi yandan dahada buhran sıcak basıyor bazı insanlar zaten koltuk altlarını traş etmeyip deodorant sürmezler 15 lira bişey zaten leş gibi koltuk altı kokusu çekerim ama bi yönden sevdiğim yanıda yüZmek en sevdiğim aktivite ama aşırı nem sıcak beni yazdan soğutuyor işte

• Bu konuyu bile dine bağlayan olmuş. Acınası varlık.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.