Şimdi Ara

yaz geldi sayılır. diyet sezonumu açıyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar her sene olduğu gibi yine diyete giriyorum ben. varsa benden başka diyette olanlar birbirimize destek olabiliriz.

neler yapıyorum?
    yediklerime dikkat etmeye başladım. tuzu tamamen kesmiştim zaten aylardır yemiyorum. ekmek çok az yiyorum. dumble+powerball+wibroshape kullanıyorum (normalde mekik çekerdim fakat belim ağırıyor. çekemiyorum bu aralar). sınav sonrasında spor salonuna yazılacam.

içki ve kahve konusunu napacam bilemiyorum.onlarsız yapamam.
    sonuçları zaman geçtikçe yazacam buraya:)
    ...

• Bende ekmeği kestim zaten içki gibi bir alışkanlığım yok.Evde koşu bandı var ama spor salonuna gitmek konusunda kafam karışık.Sınavların bitiminde yazılsam mı diye düşünüyorum.Beyaz ekmeği kestim aburcuburları çok zor olsada kestim ama canım aşırı çok aburcubur çekiyor.Tuz ise yemeklerimde vazgeçemeyeceğim bir mineral.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Bende ekmeği kestim zaten içki gibi bir alışkanlığım yok.Evde koşu bandı var ama spor salonuna gitmek konusunda kafam karışık.Sınavların bitiminde yazılsam mı diye düşünüyorum.Beyaz ekmeği kestim aburcuburları çok zor olsada kestim ama canım aşırı çok aburcubur çekiyor.Tuz ise yemeklerimde vazgeçemeyeceğim bir mineral.

tuzu bırakınca psikolojik olarak rahatladım ama ya
    tuzu görünce ağzıma boşaltasım geliyor ama tutuyorum kendimi

içkiden vazgeçemem ama. kahveden de. dün akşam boğma içmiştim bu arada. hala başım ağrıyor
    ...

• Zamanla tuzuda bırakıcam inşallah şuan psikolojikmen hazır değilim

Beyaz ekmeği bırakmam benim için büyük bir devrim oldu zaten
  • quote:

Zamanla tuzuda bırakıcam inşallah şuan psikolojikmen hazır değilim

Beyaz ekmeği bırakmam benim için büyük bir devrim oldu zaten

diyet püsküğütler işe yarıyormuki???

...

edit:
     yaz geldi sayılır. diyet sezonumu açıyorum :)

bu var bide. alsammı bikaç tane
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 24 Mayıs 2010; 17:20:56 >

• 2-3 Hafta oldu bende yapıyorum , şekeri ve tuzu azalttım ekmek yemiyorum ( çok az kepek ekmeği sadece )
  • Hiç yemedim.Acıktığım zaman bir meyve bulup yemeye gayret ediyorumNekadar doğru bilemiyorum sonuçta bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.

Okulda ise yağlı yicekleri bıraktım.Kepek ekmeğimi az tuzlu az yağlı peynirimi domatesimi salatamı okula götürüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilaç falan alsak çok zararı oluyormuki???
    ...
  • Kesinlikle tavsiye etmem.Vücutta bütün dengeleri bozarsınız Allah korusun.Kilo vermek önemli birşey ama sağlıklı yollardan verilmeli.İlaçlar mideye kelepçe taktırmalar yağ aldırmalar kısa vadelidir.Uzun zaman içinde size daha fazla kilo aldırır.
  • Geçen gün facebook grubumda bedava zayıflama diyet besleyici ürün gönderdim birisine erken başlasaydın katılabilirdin :p
    Eğer zayıflama diyet ilacı kullanıcaksan bana sorabilirsin bilgim vardır bu ürünler vs. hakkında .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

Geçen gün facebook grubumda bedava zayıflama diyet besleyici ürün gönderdim birisine erken başlasaydın katılabilirdin :p
    Eğer zayıflama diyet ilacı kullanıcaksan bana sorabilirsin bilgim vardır bu ürünler vs. hakkında .

1 aya zayıflamazsam vururuz hapa
    ...
  • 2.günüm bugün arkadaşlar. sabahtan beri 1 öğün yemek yedim sadece. canım istemedi nedense :)
    bimden light püsküğüt aldım 2 tane yedim az önce. bide yenidünya yedim.
    aslında baya bişeler yedim ama normalde bunları yemekten önce atıştırmalık olarak yerim

birazda spor yaptım tabi. kilomu kontrol etmemeye karar verdim. olmayan kıyafetlerimin içine girebildiğim zaman hedefime ulaşmışım demektir :)
    ...
  • lw6090 diye iialç kullanmıştım geçen sene 1 ayda 6 KİLO VERMİŞTİM .fakat bırakınca tekrar normal kiloma çıktım tekrar o laçdan kullanmayı düşünüyorum bakalım.
  • Ya beyler koşmayla göbek erir mi ? Ben yazın arkadaşla baskete başlıyacağım yaşım 17 ve göbek yaptıp bu yıl resmen. Boyum 1.80 kilom 77 ama göbek , kıç ve göğüs bölgem resmen yağ topladı . Sizde basket doğru tercih mi bunları eritmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

lw6090 diye iialç kullanmıştım geçen sene 1 ayda 6 KİLO VERMİŞTİM .fakat bırakınca tekrar normal kiloma çıktım tekrar o laçdan kullanmayı düşünüyorum bakalım.

tam olarak ne işe yarıyor???
    yağ yakımını mı hızlandırıyor yoksa direk kilomu verdiriyor???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkKiller

Ya beyler koşmayla göbek erir mi ? Ben yazın arkadaşla baskete başlıyacağım yaşım 17 ve göbek yaptıp bu yıl resmen. Boyum 1.80 kilom 77 ama göbek , kıç ve göğüs bölgem resmen yağ topladı . Sizde basket doğru tercih mi bunları eritmek için ?

koşu yürüyüş tempolu yağ eritir mekik eritmez yürüyüş yapmanı tavsiye ederim
  • Dün 10 tane bounty 2 tane fındıklı cukulata yedim buna ragmen cok asırı kilo almıyorum. Bende bugun itibari ile diete giriyorum. Birazdan tartılıcam allahtan cabuk kilo veriyorum ama cabukda kilo alıyorum onemli olan koruyabilmek. Benimde kahve,caykolikligim var fakat seker kullanmıyorum gerci yedigim aburcuburlarla sekeri aratmıyorum ya neyse... kolay gelsin hepimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Dün 10 tane bounty 2 tane fındıklı cukulata yedim buna ragmen cok asırı kilo almıyorum. Bende bugun itibari ile diete giriyorum. Birazdan tartılıcam allahtan cabuk kilo veriyorum ama cabukda kilo alıyorum onemli olan koruyabilmek. Benimde kahve,caykolikligim var fakat seker kullanmıyorum gerci yedigim aburcuburlarla sekeri aratmıyorum ya neyse... kolay gelsin hepimize

kahveyi üçü bir arada içerim ben hep. çayda şekersiz olmuyor. az biraz atıyorum :)
    ...

• Karar verdim yazın yüzüyorum
  • quote:

Karar verdim yazın yüzüyorum

pahalı oda hacı ya...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.