Şimdi Ara

Yayın Denizi Paragraf Hız Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
24.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitap nasıl arkadaşlar sizce çözülmeli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöz dostum pişman olmayacaksın kaliteli bi kitap.

• Kitapda kaç soru var bilginiz varmı günde 50 soru çözüyorum 2 haftaya falan bitermi

• 35 test her biri 20 soru konu anlatım bolumude var orda 60 70 tane vardir kesinlikle cozmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestchee21

35 test her biri 20 soru konu anlatım bolumude var orda 60 70 tane vardir kesinlikle cozmelisin

Bu kitapta k.a varmı eğer varsa hemen alacağım

• Kesin al kesin kardesim bak yeminle soyluyorum ekstrem denemelerinde 17 19 yaptim sonra bu kitabi cozmeye basladim sure de tuttum simdi 10. testteyim ve son 7 denemede turkcem sadece bir kere 28 geldi gerisi hep 32+

Baslarinda konu anlatimi var ve 10 test cozumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emree- -- 21 Ocak 2016; 18:29:40 >
  • Kesinlikle cozulmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emree-

Kesin al kesin kardesim bak yeminle soyluyorum ekstrem denemelerinde 17 19 yaptim sonra bu kitabi cozmeye basladim sure de tuttum simdi 10. testteyim ve son 7 denemede turkcem sadece bir kere 28 geldi gerisi hep 32+

Dil bilgin nasıl bir yerden çalıştın mı

• soncuma37 S kullanıcısına yanıt
    k.a var hocam paragrafta önemli noktalara deginmis bir bakima taktik vermis

• güzel kitap hızlatıyor baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

quote:

Orijinalden alıntı: Emree-

Kesin al kesin kardesim bak yeminle soyluyorum ekstrem denemelerinde 17 19 yaptim sonra bu kitabi cozmeye basladim sure de tuttum simdi 10. testteyim ve son 7 denemede turkcem sadece bir kere 28 geldi gerisi hep 32+

Dil bilgin nasıl bir yerden çalıştın mı

Dil bilgim de cok iyi denemez ama az cok yapiyorum

• kitabı yarıda bırakan birisiyim , tüm çözümlü denmiş kitaba 15.denemeden sonra açıklamalı cözüm yok , e zaten diğer 1.2.. denemelerin çözümleri şu şekilde . 2. soruyu yapamadın bakıyosun yazıyoki parçaya göre cevap e seçeneği .. bu nedir kardeşim ? bu mu çözüm dediğini cevap anahtarıda diyor zaten , sorular aşırı basit , hız falan hikaye , ilkokul ortaokul karışımı paragraf diyim ben sana anla , kitabı yarıda bıraktım , hız vs kazanmak istiyorsanız sağlam bir paragraf kitabı alın verin süreyi çözün .
  • Bugün almış olduğum kitap kitapci cok tavsiye etti bakalim 18 netten 25 e cikartacak mi

• Hocam ben YGS Güvender'i bitirdim. Yayın denizi paragraf hız soruları kitabını aldım. Ama süre tutarak çözüyorum ben. Siz normal mi çözüyosunuz acaba?

• HighRisk H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bizde süre tutuyoz

• XxJinx X kullanıcısına yanıt
    Siz kimsinix

• yayındenizi paragraf işinde bayağı kaliteli 40dk hedef verdikleri denemeleri 20 dakikada bitiriyorum 33,75 geldi 2 gündür böyle.
    ama doğruışık yayınları diye bir paçavra var sakın alma ondan inanılmaz boş beleş soruları var
  • çok iyi yayın denizi 1 aydır hergün 1 test çözüyorum bayağı geliştirdi süre açısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.