Şimdi Ara

Yaya geçidinde yol veren araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır ciddi manada dikkat ediyorum 2 lüks arabadan 1 i kesin duruyo geçidin çizgisine 15 cm kadar boşluk bırakıyo hatta arkasındaki denyolar korna basıyo tabi buda bi detay ama orta seviye ve altı arabalar 6/1 falan duruyo geneli durmuyo bence manuel arabalar durmuyo üşeniyolar debriyaj falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o biri kesinlikle benimdir Her zaman önceliği yaya olaana veririm. Hep korna çalanlarda oluyor. Aksi tarafı bir yere yaya giderken yine bana korna çalıyorlar. İllet oluyorum. Haydi arabada iken çalıyorsun da yolda nsıl tanıdın korna çalıyorsun
  • ben niyeyse sevmiyorum bana yol verilmesini ben onlara yol veriyorum
  • Bence yapmasınlar benim gibi hayatı Kocaelinde Sakaryada falan geçen insanlar bocalıyor böyle durumlarda anlayamıyorum niye durduklarını.

Gürcüstan batumda da arabalar duruyor ama orda sistemi çok fena kurmuşlar baya avrupa şehri olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 4 Ocak 2019; 16:38:56 >
  • Yayada bana yol vermeyenin canını okurum altında porshe de olsa hesabını sorurum aga elimden kaçmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kural bu zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde yaya geçidinde yayaya yol vermek, boş emniyet şeridine girmemek kadar düşük ihtimal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.