Şimdi Ara

Yavru muhabbet kuşu bakım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar haftaya muhabbet kuşum 1 aylık olacak. Komşumdan alacağım onu.bu benim ilk evcil hayvanım olacak. Bana bakımı için tavsiyeler verebilir misiniz?



  • Selamlar,
    mümkünse her gün suluğundaki suyu değiştirin. 15 günde bir vitamin verin. O na haftada en az 2 sefer mama yapın. Yemini eksiltmeyin. Altı kuru olsun. hafta da bir altını alın kafesi temizleyin. Quick vitamin taşlarından kullanın. Kalamar kemiğide koyun. Her gün en az 1 saat onunla konuşun. Evinize geldikten sonra en fazla 24 saat kafesde hiç çıkmadan bekletin sonrasında günün belirli saatlerinde salın. Günde 1 kaç sefer güneş görmesini sağlayın.
    Onu sevin. Daha ne olsun ki?
  • ByMotsan B kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün geldi kuş. yemi başlangıçta altına serdim şuan yiyor ancak şu içmiyor ondan korkuyom şu içirmek için ne yapmam lazım.bide elime kondu kuş ancak ötme yok 2.3 gün sonra öter mi sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum
  • kuş yem kırıyor yani yiyorsa yere değil yemliğe koyun. Havalar sıcak değil su tüketimi az olur. Muhabbet kuşları kafes içersinde yem suluk nerede olursa olsun uzanır yetişi alırlar o nedenle telaş etmeyin. 1 aylık diyorsunuz size alışması biraz zaman alır 2 3 gün içersinde öter. Hayırlı olsun. Siz sadece konuşun ona. Onun ne söylemesini istiyorsanız tekrar edin sürekli önce yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş.3 ay içerisinde ne dediğini anlar konuma gelirsiniz.
  • ByMotsan B kullanıcısına yanıt
    Hangi vitamini tavsiye edersiniz.
  • vitamin olarak kendiniz hazırlayınız. Mama yapın havuç rendeleyip yumurta ile karıştırın. Bunda fazla şekilde vitamin mevcuttur ceviz, fınfık badem verin. Mümkün oldukça güneşe çıkartın güneş görsün. Bunları yapıyorsanız herhangi bir kimyasala gerek yok. Fakat yapamıyorsanız bir petshop dan vitamin alın. Suluğuna hafta da bir damlamanız kafi gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.