Şimdi Ara

Yavru köpek ve tilki :( :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehrin biraz dışında müstakil bir evde oturuyorum .Etrafta bir çok sahipsiz yavru köpek var bazılarına ekmek yemek artığı falan veriyorum.

Maalesef bir Tilki(sansarda olabilir ) gelip bunları avlıyor. Canım çok sıkkın hayvanların çığlıklarını duyunca çok üzülüyor hayvanları buralara atanlara lanet okuyorum

Elimden birşeyde gelmediği için en azından içimi buraya dökeyim dedim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yavru Köpekler ve Tilkiler: Riskli Bir Karşılaşma

Yavru köpekler ve tilkiler vahşi doğada sıklıkla karşılaşırlar ve bu karşılaşmalar her zaman olumlu sonuçlanmayabilir. Tilkiler, yavru köpekler için ciddi bir tehdit oluşturabilirler.

Tilkinin Yavru Köpeğini Yeme Riski

Tilkinin yavru köpeğini yeme riski çeşitli faktörlere bağlıdır, bunlar arasında:

• Yavru Köpeğin Yaşı ve Boyutu: Çok küçük veya savunmasız yavru köpekler tilkiler için daha kolay hedeflerdir.
    • Tilkinin Açlığı: Aç tilkiler avlanma olasılığı daha yüksektir ve yavru köpekler kolay bir öğün sağlayabilir.
    • Yavru Köpeğin Konumu: Evcil hayvanların dışarıda veya gözetimsiz bırakıldığı alanlar tilkiler için daha fazla fırsat sunar.

Yavru Köpekleri Tilkilerden Koruma

Yavru köpeklerini tilkilerden korumak için şu önlemleri alabilirsin:

• Yavru Köpeğini Gözetimsiz Bırakma: Yavru köpekler asla bahçede veya ev dışarısında gözetimsiz bırakılmamalıdır.
    • Çiti Güçlendir: Çitin, tilkilerin altından kazmalarını veya üzerinden atlamalarını önleyecek kadar yüksek ve sağlam olduğundan emin ol.
    • Yavru Köpeği Eğit: Yavru köpeği, tilkilere karşı dikkatli olması ve onlara yaklaşmaması için eğit.
    • Tilki Kovucuları Kullan: Tilkileri uzak tutmak için ultrasonik cihazlar veya koku bazlı kovucular gibi tilki kovucuları kullanmayı düşün.

Yavru köpeğini korumak için bu önlemleri almak, tilki saldırısı riskini önemli ölçüde azaltabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizim burdada var merak etme onların boşlukta arsada annesi babası oluyor bizim burda yavru köpek 20 metre ilerisinde kangallar dolaşıyor

Az önce sesi kesildi zavallının.
    O yetiskin kopekler de mahallede rahat yurumenize engel olacak.
    Dinle beni, yasam dongusu islesin olmasi gerektigi gibi

Dog Face (no space)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Bide soyle dusun
    O 3-5 tane yavru kopek 3-5 sene sonra 10-20 tane yetiskin kopek olacak.
    O yetiskin kopekler de mahallede rahat yurumenize engel olacak.
    Dinle beni, yasam dongusu islesin olmasi gerektigi gibi

Çocukluğu ve gençliği köyde geçmiş avcılıkla uğraşan biri olduğum için doğanın dengesi meselesini çok iyi biliyorum hatta yaşıyorum.
    Ama ellerinizle beslerken, teşekkür etmek için,gözlerinizin içine bakarak ellerimi yalayan yavru bir köpeğin,Her uzvu koparken acı feryatları insanın içini yaralıyor. Sözler yetmiyor yaşamak lazım.
  • bir tüfek ve av köpeği edinip tilki avına çık ben olsam öyle yapardım
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

usta kopeklere bakmaya kalksan yemek yetıstıremezsın , hepsını kurtaramazsın sonucta , tılkı konusunda da yapılacak bısı yok , en faz alır sacmalıyla avlarsın o da basa cıkmaz

Evet haklısın zaten tilkiyede kızmıyorum o rızkının peşinde. Benim kızdığım küçücük hayvanları oraya buraya bırakanlara.

Vicdansızlar bari azıcık anasının yanında kalsın büyüsün öyle at sokağa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 7 Şubat 2010; 0:20:53 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.