Şimdi Ara

yavru çekoslovak muhabbet dışkısı bir tuhaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dışkı ve kuşun fotoları aşağıda. kaç günlük duruyor bilmiyorum ama yavru olduğu belli. petshoptan aldım 10 gündür bende. anne babasını görerek aldım kuşçu gösterdi bana yalan doğru bilemem ama benziyodu. kakası genel anlamda böyle. son fotoda kağıt havlunun üzerinde görürsünüz kurumuş olanları bazıları normale yakın. kaka yapmadan önce kuyruğunu sağa sola sallıyor sanki zorlanıyor gibi ama dışkı sulu zorlanacağını sanmıyorum niye öyle yapıyor anlamıyorum. halsizlik yok ama çok da hareketli diyemem. biraz fazla su içiyor olabilir. bugün gün boyu gözlemledim toplamda gün boyu 6-7 defa su içmişdir.
    yarım suluğa 5 damla elma sirkesi damlatım. bütün kafesi çamaşır suyuyla yıkayıp güzelce duruladım. 1/3 sirke 2/3 su karışımı yapıp kafese sıktım. kuşa da sıktım kanatlarının altına üstüne göğsüne. yüzüne elimi siper ederek. dış parazitlik bir durum değil ama önlem amaçlı yaptım. iç parazit olabilir ama her sulu dışkıya iç parazit diyebilir miyiz? veya yavru olduğu için normal olabilir mi bu dışkı? zamanla düzelir mi yoksa bir sorun mu var.

    yavru çekoslovak muhabbet  dışkısı bir tuhafyavru çekoslovak muhabbet  dışkısı bir tuhafyavru çekoslovak muhabbet  dışkısı bir tuhafyavru çekoslovak muhabbet  dışkısı bir tuhaf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 25 Şubat 2018; 3:3:7 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.