Arkadaşlar bizim yan komşu bana cd'ye slow türkü çekmemi istedi bildiğiniz güzel arşiv veya türkü isimleri varsa paylaşır mısınız?
Kıvırcık Ali , Mustafa Özarslan , Oğuz Aksaç , Arzu Şahin , Sevcan Orhan , Özcan Türe , Cankat Erdoğan ... bunlara bakabilirsin .
quote:Orijinalden alıntı: muratonline Kıvırcık Ali , Mustafa Özarslan , Oğuz Aksaç , Arzu Şahin , Sevcan Orhan , Özcan Türe , Cankat Erdoğan ... bunlara bakabilirsin . Bana Orhan Hakalmaz'ın şarkıları gibi olsun dedi ama bu sanatçıların müzikleri o türden mi ?
quote:Orijinalden alıntı: alpren357 quote:Orijinalden alıntı: muratonline Kıvırcık Ali , Mustafa Özarslan , Oğuz Aksaç , Arzu Şahin , Sevcan Orhan , Özcan Türe , Cankat Erdoğan ... bunlara bakabilirsin . Bana Orhan Hakalmaz'ın şarkıları gibi olsun dedi ama bu sanatçıların müzikleri o türden mi ? hımm o zaman ayrı destanlaşan türküler albümlerine bakabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: muratonline quote:Orijinalden alıntı: alpren357 quote:Orijinalden alıntı: muratonline Kıvırcık Ali , Mustafa Özarslan , Oğuz Aksaç , Arzu Şahin , Sevcan Orhan , Özcan Türe , Cankat Erdoğan ... bunlara bakabilirsin . Bana Orhan Hakalmaz'ın şarkıları gibi olsun dedi ama bu sanatçıların müzikleri o türden mi ? hımm o zaman ayrı destanlaşan türküler albümlerine bakabilirsin Tamam saol