Şimdi Ara

YAV YOKMU YARDIM EDEN BILEN YAPAN EXEL DOSYASI COK LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar exel dosyasına sıfre koymustum bugun gırıyımn dedım sıfreyı unuttum bu exel dosyasını nasıl acıcam ben sımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 30 Ocak 2006 9:24:28 >

• yav yokmu allahın seven yardım eden
  • Nette arat bulursun, ultimate pasword cracker diye bir şey vardı sanırım.
  • yaaa ofyaaaaaa
  • yav bırtane delıkanlı yokmu yavv sızın sorunlarınız olsa ulan bıldıgımızde hemen yazıyoz kımse tınlamıyor bızı yavvv suraya bak cok onemlı gırdı cıktılarım var oo exel dosyasındaa parola koydum parolayı unutmusum beyler bır yardım edın program buldum oda acmıyor try falan dıyor yokmu bunun kesın bır caresı yaaaa
  • Valla ben de öle bişi arıyodum sanırım az önce buldum.Advanced_Office_XP_Password_Recovery. Crack de buldum ama henüz denemedim, çalışırsa yazarım. sen de bi bak istersen
  • Cem,
    kardeş Advanced Office Password Recovery 3.04 daha iyi. öbürü açamadı bu açtı. Gerçi bunun da crack'i yok sanırım 5 karaktere kadar. benim şifre inci imiş ben kurtardım darısı başına. unutmadan buna crack filan bulursan haber et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga actıgın dosya neydı exel dosyasımıydı
    nasıl kullanıyorsun ındırdıgın sıtenın adresını verırımısın
  • arkadasım allah tuttugunu altın etsın aga saolasıon yaaa dusmanlar catlasın bu arada sana soz bende sana crackını bulacagım okey bana meılını ver gondrırım bulunca aga ısmımın bas harflerını yazmısım ulan ama sabah ben gırmıstım oo sıfrelerı kabul etmemıstı neyse herhalde 3 defa hatalı gırınce ondansonra dogruda gırse acmıyor galıba neyse cok tesekkurederım kardesım sak dıye buldu ve cok basıt kullanılıyor
  • bişi değil kardeş. kusura bakma sitenin adresini sormuşun onu yeni gördüm. Neyse sonuçta hallolmuş sevindim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.