Şimdi Ara

Yav şu matematigi ne yapacağız o.O YARDİMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar matematik netlerim şuan berbat durumda 15 net yapmak için ne yapayım nasıl bi çalışma göstereyim şu zamanda nasıl çalışayım bi yardım edin ya o.O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hadi gençlik yok mu öneriniz o.O

• Çözümlü soru Bankası al.

• basit konulara yönel zor değl

• İnternetten ders videolarını bitirmeye çalış. Soru bankasına felan girme. Fazla derine inmeden konuların temel özelliklerini öğrenmiş olursun en azından. Zaten ygs de çok zor sorular sorulmuyor. Ekol hoca dan bitirebilirsin mesela.
  • çözümlü kitaplarin faydasi olurmu kuzen yoksa belirledigm 7-8 konu var onlara konu anlatım kitaplarından çalışıp ders videolari ile örnek sorularla pekiştirsem felan 15 net lazım ya Allah'ın yardımıyla yapacam inşallah.

• 15 net zor değil kardeşim. Eğer vaktin varsa yetiştiririm diyorsan elbette çözümlü kitabın faydası olur. Üstüne de mutlaka ders videolarını dinle. Not al. Sonrada kitaptan çalışıp çözümlü kitaptan çözebilirsen süper olur. Ama olurda yapamayacak olursan ders videolarını bitir derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınav2890 S kullanıcısına yanıt
    konu anlatım kitabından çalışayım diyom yapamadigmı felan arkadaşlara sorarım bi arkadaş öyle önerdi ddi al konu özetli konu anlatım soru bankası var femin bende ondan çalış yapamadığn soruları burda sor felan ddi +15 rahat yaparsın ddi yarından itibaren günde 2 saatimi felan matematiğe ayıracam. Inşallah yaparım ya .

• Karekök matematik sıfır kitabını öneriyorum. Ama tekrar yapmassan unutabilirsin. kitap 500 sayfa felan. günde 10 sayfa yapsan bak sınava kadar biter. Ve bu kitabı bitirirsen 15+ rahat yaparsın inşallah. Ama mutlaka çözemediğin soruları sorabileceğin bir yer olmalı yoksa çok aksaklık olur. Soğursun. Kitabın kendi testlerini çıkartıp onun yerine çözümlü kitabın testlerini de yapabilirsin.
  • sınav2890 S kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim yarın o kitapa bakayim bi olmazsa onu alacam ondan çalışacm çok saol teşekkür ettim önerin için

• Konu eksiğin varsa onları tamamla önce.Yoksa en çok nerde hata yapıyosan o konuyu otur tekrar dinle soru çözerek pekiştir.Özellikle elinden geldiğince fazla soru tipi görmeye çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.