Yaş ilerledikçe kararıyorum beyler nasıl iş bu. Bebeklik ve çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum bembeyaz bir çocukmuşum. Lise 2'ye kadar beyazmışım sonradan kararmaya başlamışım anlamadım. Ve gittikçe de kararıyorum. Zaten tipsizim, burnumda kocaman kararınca iyice kötü oluyo. Gören suriyeli sanıyo. Çocukluk arkadaşlarımın şimdi ki hallerine bakıyorum mesela, adamlar çocukken çok karaydı şimdi bembeyaz olmuşlar. Çinçinli bi arkadaş vardı orta okul zamanlarından tanıdığım çocuk eskiden kara bişeydi, geçen gördüm bembeyaz olmuş lan. Üni'den bi arkadaş vardı suratı bembeyazdı. Bana çocukluk fotosunu gösterdi yemin ederim kapkara bişe. Nasıl sonradan beyazlamış bu ve ben beyazken niye gittikçe kararıyorum. Yav işin kötü tarafı hiç güneş görmüyorum. Test yaptırsam D vitamini eksikliğinden kemik hastalığı falan çıkabilir o derece hiç güneş görmüyorum. Niye kararıyorum olm genetik mi buda. Millet denize giriyo güneş görüyo yanıyo dışarıda geziyo güneş altında geçici bi esmerleşiyolar 2 ay sonra yine bembeyaz takılıyolar. Hiç mi olumlu bişe gelmemiş lan benim genlerime. Var mı aranızda gittikçe esmerleşen renk değiştiren falan. Edit : Aklıma geldi de vitamin eksikliği falan olabilir mi. Yani bağışıklık sisteminin kötü olmasından kaynaklı olabilir mi? Göz altlarım mosmor madde bağımlıları gibi. Uyku yok, düzenli ve sağlıklı beslenme yok, stres çok. Duymuştum sanki vitamin eksikliği olan ve bağışıklık sistemi iyi olmayanların suratında kraterler falan da oluyomuş kararmak da ondan mıdır ki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 2 Temmuz 2020; 19:47:57 > |
Bildirim