|
yav bırakın şimdi twitterda sınav erteletmeye çalışanları

-
-
oyyy oyyy gece gece duş aldıracan bize he.
-
Ya yuh artık awk bu ne gerizekalılık melih bulu bahanesine pavyona döndürmüşler gencinden yaşlısına okumuşundan okumamışına twitter tayfa tam kanser awk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 21 Şubat 2021; 22:13:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
restropa takıl hayatını yaşa -
amaçları ne?
-
boğaziçindeki hukuksuzluğa karşı çıkmak -
onu anladım da, neden böyle içeriklerle yapıyorlar?
-
yav ****ler erkekler ve tipsizler foto atmasa iyi olacak -
Twitter’ım olmadığı için benim de dh’den katıldığım protestodur.
https://i.hizliresim.com/OsEPch.jpg
#direnboğaziçi -
quote:
Orijinalden alıntı: Erenk1903
Twitter’ım olmadığı için benim de dh’den katıldığım protestodur.
https://i.hizliresim.com/OsEPch.jpg
#direnboğaziçibak ne yalan söyliyim bian ama çok küçük bian umutlandım fakat link açılınca..
-
-
restrop kardeşimle takılmacalar
-
SAJHGFDSAKJHSAGFDJHSGRFDHEWJKSAGFDLESJGRFLKSAJBFDLJHEWABŞDJKFGHSKARJFSB
-
Dalga geçilmiş ancak ben burada tamamen bir vahamet tamamen bir kaybediş görüyorum. Boğaziçi protestoları dibine kadar haklıdır. Bunda kimsenin gram şüphesi yok. Fakat protesto ayağına ortaya çıkan pkklılar eşcinseller (normalde homofobiklerle forumda az tartışmadım ama lgbtlilerin yeri bu protesto değildi) ve de son olarak bu.
Yarı çıplak foto atınca ne olacak? Söylesenize bana. Böyle yaptıkları sürece hükümet yanlıları boğaziçili gençlere daha çok nefret besliyor. Kararını her zaman ne olursa olsun dini kurallarına göre veren bir kesim var. Şimdi hükümet yanlısı birisi şunları görünce gram sorgulamadan 'bak yeeenim boğaziçili gencler ahlaksız dövlet napsın' diye yine hükümeti haklı çıkartacak. Ya da yarın bir gün RTE konuşurken bundan bahsedecek. Boşu boşuna ellerine argüman veriliyor. Git başka bir ad altında nudeunu her yerde paylaş. Umrumda dahi olmaz. Ama böyle gelip de bu direnişi alakasız yerlere çekmek direnişe en en büyük zararı vermektir.
Protesto benim gözümde bugün itibariyle bitmiştir. Kazanma ihtimali bile kalmamıştır.
Bu ülkede çıkacak herhangi bir eylem için hükümetin ekstra bir şey yapmasına da gerek yok sağdan soldan gelen gereksizler olduğu sürece bu tarz eylemler her seferinde sonuçsuz kalacak.
-
Kesinlikle hocam. Ne yazık ki ülke gençleri olarak bilmediğimiz en önemli şey hakkımızı nasıl ariyacagimiz. Asla orta yolu bulamiyoruz asla asıl meseleye gelemiyoruz. Sonra olan yine bize oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 21 Şubat 2021; 23:20:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Dalga geçilmiş ancak ben burada tamamen bir vahamet tamamen bir kaybediş görüyorum. Boğaziçi protestoları dibine kadar haklıdır. Bunda kimsenin gram şüphesi yok. Fakat protesto ayağına ortaya çıkan pkklılar eşcinseller (normalde homofobiklerle forumda az tartışmadım ama lgbtlilerin yeri bu protesto değildi) ve de son olarak bu. Yarı çıplak foto atınca ne olacak? Söylesenize bana. Böyle yaptıkları sürece hükümet yanlıları boğaziçili gençlere daha çok nefret besliyor. Kararını her zaman ne olursa olsun dini kurallarına göre veren bir kesim var. Şimdi hükümet yanlısı birisi şunları görünce gram sorgulamadan 'bak yeeenim boğaziçili gencler ahlaksız dövlet napsın' diye yine hükümeti haklı çıkartacak. Ya da yarın bir gün RTE konuşurken bundan bahsedecek. Boşu boşuna ellerine argüman veriliyor. Git başka bir ad altında nudeunu her yerde paylaş. Umrumda dahi olmaz. Ama böyle gelip de bu direnişi alakasız yerlere çekmek direnişe en en büyük zararı vermektir. Protesto benim gözümde bugün itibariyle bitmiştir. Kazanma ihtimali bile kalmamıştır. Bu ülkede çıkacak herhangi bir eylem için hükümetin ekstra bir şey yapmasına da gerek yok sağdan soldan gelen gereksizler olduğu sürece bu tarz eylemler her seferinde sonuçsuz kalacak. |
oyyy oyyy gece gece duş aldıracan bize he. |
Benzer içerikler
- en kolay 2 yıllık açıköğretim bölümleri
- tyt biyoloji kaç günde biter
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- odtü'de yüksek lisans yapma şartları
- kadın doğum uzmanı maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X