Şimdi Ara

YATIRIM İÇİN GÜMÜŞ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
11
Favori
10.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samilto

Arkadaşlar bu hafta Çin tatil mi?

Hocam gümüşün 200 günlük ortalaması ons bazında 36 dolar ve gümüş en son 2011 Eylül ayında 36 ları görmüş dolayısıyla gümüş sürekli 200 günlük ortalasının altında kapanışlar yapıyor 200 günlük ortalaması olan 36 ons doları kıramadığı içinde yükseliş için bir sebep görememekteyim..ki 32 dolar bence yüksek bir değer..ha 34 olur mu olabilir yükseliş görünüyor ama kumar ben almam helede gümüşte böyle oynak bir emtiada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 22 Ocak 2012; 16:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

almanyada iş ile alakalı bir eğitime katılmıştım oradaki bölge satış müdürü yemeğe çıkarmıştı bizi

adam uluslararası para konferanslarında yer alan birisi(ki anlattığına göre baya sağlam adamların katıldığı konferanslarmış)

bize şiddetle altın yerine gümüşe yatırım yapmamızı yüklü miktarda gümüş alıp bunu uzun vadede satmamızı önermişti. ilk başta saçma gelmişti ancak adam haklı bi yerde. belki altın gibi adamı ertesi gün zengin etmez ama geleceğe yatırım yaparsan 10 15 yıl içerisinde büyük geri dönüşleri olabilecek bir malzeme

Faydalı bilgiler için teşekkürler yalnız 10-15 yıl çok uzun bir süre burada önemli olan gümüşte mesela trende göre hareket ederek en düşük seviyeden yakalayıp yükselince satmak,aksi taktirde yükseldiği yerden tekrar inişe geçiyor bu madenler diğer ürlüde kazandırır ama benim dediğim şekilde yıl içinde %30-50 veya 70 kar yapmak mümkün...Buna yukarıda örmek verdim gümüşü Ocak 2011 de alıp Aralık 2011 de satan biri kar etmedi zira gümüş ons bazında Ocak 2011de 26-28 dolar aralığında idi 2011 aralıktada 28-29 dolar civarı kapanış yaptı ama Ocak 2011 de 26 dan alan biri Nisan 2011de 48.70 i gördü buradan verdiyse neredeyse %100 kar yazdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: deacony

bakalım bugün açılış nasıl olacak. bu haftaki durumu ilerisi için fikir verebilir diye düşünüyorum

Millet henüz gümüşteki potansiyelin ve kazancın farkında değil ve rahatlıkla söyleyebilirim Tren kaçmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

bakalım bugün açılış nasıl olacak. bu haftaki durumu ilerisi için fikir verebilir diye düşünüyorum

Millet henüz gümüşteki potansiyelin ve kazancın farkında değil ve rahatlıkla söyleyebilirim Tren kaçmadı...

inşallah hocam. bu konuyu açış amacım da oydu. ben de potansiyelin yüksek olduğunu düşünüyorum. geriye dönüp bu mesajları okuduğumuzda umarım haklılığımızın verdiği tebessüm yüzümüzde belirir :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

almanyada iş ile alakalı bir eğitime katılmıştım oradaki bölge satış müdürü yemeğe çıkarmıştı bizi

adam uluslararası para konferanslarında yer alan birisi(ki anlattığına göre baya sağlam adamların katıldığı konferanslarmış)

bize şiddetle altın yerine gümüşe yatırım yapmamızı yüklü miktarda gümüş alıp bunu uzun vadede satmamızı önermişti. ilk başta saçma gelmişti ancak adam haklı bi yerde. belki altın gibi adamı ertesi gün zengin etmez ama geleceğe yatırım yaparsan 10 15 yıl içerisinde büyük geri dönüşleri olabilecek bir malzeme

Faydalı bilgiler için teşekkürler yalnız 10-15 yıl çok uzun bir süre burada önemli olan gümüşte mesela trende göre hareket ederek en düşük seviyeden yakalayıp yükselince satmak,aksi taktirde yükseldiği yerden tekrar inişe geçiyor bu madenler diğer ürlüde kazandırır ama benim dediğim şekilde yıl içinde %30-50 veya 70 kar yapmak mümkün...Buna yukarıda örmek verdim gümüşü Ocak 2011 de alıp Aralık 2011 de satan biri kar etmedi zira gümüş ons bazında Ocak 2011de 26-28 dolar aralığında idi 2011 aralıktada 28-29 dolar civarı kapanış yaptı ama Ocak 2011 de 26 dan alan biri Nisan 2011de 48.70 i gördü buradan verdiyse neredeyse %100 kar yazdı..

açıkcası bu konuları ne ciddi anlamda takip ediyorum ne de kafa çalıştırıyorum..bizim yaptığımız yemek sırasında bir konuşmaydı dediğin gibi 10 15 yıl gibi bir süre çok uzun ama onun mantığı biraz heralde yastık altında atma cinsindendi..bu arada anlattıklarına bakılırsa çok kazançlı gözüküyor bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Arkadaşlar bu hafta Çin tatil mi?

Evet tatilmiş.Pazartesi salı çarşamba çin ve singapur yılbaşı tatili borsaları kapalı…..(ay takvimine göre).
    Arkadaşalr Cuma gümüşü çıkaran ABD ve Avrupa tekrardan satar mı alır mı bu hafta?
  • şu an için birşey demek için erken diye düşünüyorum
  • quote:

şu an için birşey demek için erken diye düşünüyorum

Gümüş geri geliyor,bayılıyorum gümüşteki şu sert hareketlere:-)
  • s.a arkadaşalr hayırlı bir hafta dileyerek başlayalım herkes için.elimdeki 188 tlden alınmış büyük miktardaki gümüş için elimden çıkarma vaktı (kar etmeden düşüş ihtimaline karşı)yani kurtulma vakti geldimi yoksa biraz daha bekleyeyeim yükselecek mi acaba? VEya parça parça mı satmalı?
  • sattım 188.8 den.Artık düşmesini bekleyeceğim.180 civarı
  • Gümüş psikopata bağladı
  • gümüş tutulumuyor 30 a insede alsak:)
  • nasıl da baktık gümüşün ardından
  • 33.7 seviyesinde şu an.
  • quote:

nasıl da baktık gümüşün ardından

yine fırsat gelecektir!Henüz uçup gitmedi 36 onsu geçmediği süraece problem yok bence diyorum:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle böyle derken kaçırmayalım fırsatı hocam?
  • quote:

quote:

yine fırsat gelecektir!Henüz uçup gitmedi 36 onsu geçmediği süraece problem yok bence diyorum:-)

yanlış hatırlamıyorsam birileri 34ü geçmezse sorun yok diyordu. Gümüş durmayacak.
  • quote:

böyle böyle derken kaçırmayalım fırsatı hocam?

Gümüş 45-50 aralığını görecek bu yıl!
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

quote:

yanlış hatırlamıyorsam birileri 34ü geçmezse sorun yok diyordu. Gümüş durmayacak.

Panik yok illaki fırsatlar çıkacaktır!Çıkarken dmtia alınmaz risk!Düşerken kademeli alınabilir yada düşüş durunca alınır!Satış yiyecek bu gümüş:-)

• gümüş alım satım işlemlerini kuveyt turkten anında yapabiliyor musunuz arkadaşlar? makas nasıl ortalama olarak.( altın ve gümüşte) ? Ayrıca internet bankacılığını mı kullanıyorsunuz? Güvenli mi?

çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 30 Ocak 2012; 0:40:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.