Ben de mkk'ya baktım ben de nitelikli yatırımcı gözüküyorum garip bir şekilde. Portföyüm 1m'a yakın ama üzerinde değil. |
Yatırım Fonları+BES Fonları (ANA KONU) (850. sayfa)

-
-
Terkardan ilgililere bir mesaj. Duyar kasacaklar görmezden gelsin.
Serbest fon alışı yaparken alım satım esnasında nitelikli yatırımcı beyan formu onaylıyorsunuz. Bu beyan formu herhangi bir kriter araştırmasına tabii değil. Eğer porföyünüzün 1m üstü olduğunu bu form ile onaylarsanız ve riskleri kabul ederseniz mkk da nitelikli yatırımcı olarak işaretleniyorsunuz.
Bunu bir kere onaylamanız yeterli.
Aracı kurumdan alınan bilgi budur.
EDİT : ONAYLADIĞINIZ BEYAN FORMUNDA BEYANLARINIZDA BİR DEĞİŞİKLİK OLDUĞUNDA BUNU BİLDİRECEĞİNİZİ DE ONAYLIYORSUNUZ. SORUMLULUK SİZDEDİR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 26 Mart 2025; 14:59:53 > -
Hocam mkk'da nerede görünüyor nitelikli yatırımcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ üstte köşede
Hoşgeldiniz "ad soyad"
MKK Sicil Numaranız:
Nitelikli Yatırımcı
şeklinde gözüküyor bende
Nitelikli yatırımcı olmaya ilişkin kriterler Sermaye Piyasası Kurulun tarafından belirlenmektedir. Yatırım kuruluşunuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Yazıyor üstüne gelince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeler -- 26 Mart 2025; 14:41:20 > -
Sadece giriş yapın. Yukarıda sağ üst köşede sicil no isim ve yatırımcı tipiniz yazıyor.
-
Ben severim tablo işini ama bir süredir labtop sıkıntısındayım, google docs ile verim alamıyorum.
Tablo takibi tutan arkadaşlar bir el atı versin bir zahmet.
%15 %7.5 stopajlı fonlar için dönemsel kırılma dengesi için seviye kaçtır. Break even , anlayan anladı zaten:) elbette referans bazı da 1milyon diyelim, referans günlük getiri de 0,12 diyelim; dönem olarak da 1 haftalık alınarak, %0 %7,5 %10 %15 stopaj ile kıyası tablosu birçok soruya cevap olacaktır. Şimdiden yapanın katkı verenin eline sağlık kesesine bereket..🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugun nlk satsn varmi acil tum fonun sadece %10 u satilmis neden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 26 Mart 2025; 15:1:11 >
Çok sağolun hocalarım evet bende nitelikli yatırımcıymışım zaten ne ara oldum bilmiyomda :d
Hesapla ilk alış satış bedeli aradaki fark kar stopajin kaçsa çarp teyit et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
% 35 sıfır stopaj ppf
% 65yüzde 7.5 -15 karıısk ppf var
Yapı Kredi Portföy Para Piyasası Serbest (TL) Fon
riski 1 diyor %0.12 vermiş günlük, sıfır stopajlılar haric normal ppfleri
bozup buna geçeyim o zaman.
patlamaz dimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Mart 2025; 15:9:56 > -
HSBC mesaj atmış 2k ya 40 gün %49 veriyor 2 k di olanlar baksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm fonun derken ?
-
Nlk ya Full satis verdim %10 u satmis %90 i duruyor neden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 26 Mart 2025; 15:11:47 >
Ben de bugün öğrendim herkesi nitelikli yatırımcı mı yaptılar ne oldu bilmiyorum
-
Hocam bende de ppj var.Bugün ki getiri Mevduat eşleniği net 45.3.Siz brüt 46 yazmışsınız %15 Stopajla Brüt 52 falan oluyor.Bizim elimize geçen neti önemli o da 45.3 bugünlük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanpower10 -- 26 Mart 2025; 15:25:12 >
Ben sattım hepsi satıldı. Nurol Nlk fonu.Rakam ufak 50k. 14:48'de hesaba geçti. Bu fonlarda verilen emrin parçalı satış oluyor mu? İlk defa duydum.Kurum garanti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordsa -- 26 Mart 2025; 15:32:3 >
Fakır fukara emekli güccük yatırımcı olunca akıllarına birden ŞİMŞEK hızıyla mali dengeler geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X