Şimdi Ara

Yatay Geçiş Nasıl Yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam galiba ben basvuru yaparken de 1 - 15 Ağustos tarihleri arasıydı. Ama bu yıl degişıklik olabilir. Ögrenci islerini arasanız cevap verirler bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler hocam. Ben de şehirle alakalı bi problem mi var veya eğitimle ilgili bi sıkıntı mı var merak etmiştim. İstanbul tercih etsem memnun kalırmıyım sizce bilgisayar/ endüstri için. Arkadaşlarınızdan, çevrenizden duyduğunuz kadarıyla şimdiden teşekkürlerr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bazı ünilerde hemşirelik bölümü eğitimi yüksekokul olarak verilirken bazı ünilerde fakülte olarak veriliyor. Bu şekilde yüksekokuldan fakülteye veya fakülteden yüksekokula not ortalamasıyla geçiş oluyor mu ?
    Bir de Türkçe eğitim veren üniden yüzde 30 İngilizce eğitim veren üniye yatay geçişte sıkıntı olur mu ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz sonu ve Ağustos başı itibariyle yatay geçiş yapmak istediğin okulların sayfalarını takip et. İstenen belgeleri eksiksiz ayarla ve sonrasında posta yoluyla ya da elden ver. Bu gönderme şeklini de okul belirler zaten. Bazen de online başvurular da olur. Belgeleri taratıp PDF formatına dönüştürmen gerekebilir. Eğer yeni fotoğraf isterlerse, çekindiği yerden mutlaka sana mail olarak çektiği fotoğrafı da atmasını söyle. Eğer online başvuru gerekirse kullanırsın onu da.

Hocam ben küçüklüğümde İstanbul'da yasadim sonra Ankara'ya taşındık. İstanbul'u hiç sevmediğim için İzmir'i yazmıştım ve sıralamayı ona göre ayarlmistim. Ama anladim ki gitmek daha iyi olabilirmiş. Giden arkadaşlarımın hiçbirinden İstanbul çok kötü yaa diyenini duymadım genel olarak seviliyo. Tabi benim 1-2 çekincem var: deprem ve nüfus. Bir de bunların yanına suriyeli- afganlari falan eklersek isin içinden cikilmiycakmis gibi düşünüyodum. Bakalım umarım olumlu sonuclanir yoksa ben bu bölümden cidden mezun olamam. Göz göre göre hak edilmeyen notlara maruz kalıyoruz ve sınavdan sonra yaptım mi değil de acaba gecirecekleri arasındaki şanslı kisi miyim diye bekliyosun.

Bilgim yok ama umarım bilen birini bulursun up

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.