Şimdi Ara

Yatay Geçiş Kontenjanını Nereden Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe için araştırdım ama bi sonuç bulamadım bilen varsa yardım edebilir mi? Üniversitenin sitesine baktım ama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 28 Ağustos 2019; 11:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu takip ben de merak ediyorum Hacettepe için merkezi yatay geçiş kontenjanlarını

bir de bahar yarıyılında alır mı acaba
  • merkezi yatay geçiş için kontenjan açıklanmaz zaten. girmek istediğiniz bölümün o seneki kontenjanının %30 u kadar kontenjan açmak zorunda zaten okul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: universitelibirveled

merkezi yatay geçiş için kontenjan açıklanmaz zaten. girmek istediğiniz bölümün o seneki kontenjanının %30 u kadar kontenjan açmak zorunda zaten okul.
    not ortalamasına göre yatay geçişten bahsediyorum ama o %30'a not ortalamasına göre yatay geçiş de dahil mi yoksa onun için ayrı kontenjan mı açılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 28 Ağustos 2019; 13:43:31 >
  • Nerviax N kullanıcısına yanıt
    hocam üstteki arkadaşı alıntılamamışım pardon. hacettepenin sitesine baktım ama ben de göremedim
  • Hacettepe basvuru sayfasinda kontenjanlari yazmamis ama kazananlar listesinden kontenjanlari gorebilirsiniz;
    www.oid.hacettepe.edu.tr
    HACETTEPE �N�VERS�TES�/ YATAY GE��� BA�VURU S�STEM�
    http://www.oid.hacettepe.edu.tr/yatay_gecis/duyuru/duyurular_20191.php

Direkt erisim:http://www.oid.hacettepe.edu.tr/web_alt_sayfalar/docs/yatay_gecis/2019-2020_guz/KURUMLARARASI_20190828_091607.pdf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.